Снимка: БГНЕС

В петък след мача с Арда ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятърът след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща. Това заявиха организираните привърженици на ЦСКА от Сектор Г във Фейсбук.

Припомняме, че гневът на феновете на "червените" е продиктуван от изявлението на клуба вчера във връзка с реконструкцията на стадион "Българска армия". Работата по съоръжението се отлага на този етап поради подадена жалба от кандидата за кмет на район "Красно село" Николай Веселинов.

"Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост. Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото", се казва още в позицията на „червените“ запалянковци.

Пълен текст на изявлението:

"Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари...

САМО ЦСКА!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase