23

Какъв цска?

преди 6 месеца

То един българин няма в него???? Ей затова трябва да се съберете и да протестирате или пък спрете да им ходите на мачове. Българските играчи от ЦСКА бяха тези които ни изкараха 94 година, а сега 0 и Резил на "националите".

22

Чорбаръ

преди 6 месеца

Кой е жалбоподателя и какво точно иска?Такива разбират само,когато ядът дървото.Клуба да го осъди за пропуснати ползи и оскъпяване на строителството поради инфлация.Така следващия жалбаджия ще е наясно колко ще му струва.

21

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Овните от едната порода е естествено да блокират и цялата София. Ако добавим и останалите породи тогава ще е естествено да блокират и цялата държава.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Стратират се действия, които ще доведат до неминуемия край на бг футбола по нашите земи за неопределено време.Сега всички ще видят какво е точно футбол в БГ, с тези *** феновете.

19

Евала

преди 6 месеца

Всичко си е пунт на Ганчевците, които нямат намерение да строят какво да е било. Не им се връзва далаверата за години. Те един отбор за китайски джипки набързо затвориха при гарантиран пазар от държавата, а каква ще инвестицията за стадион? Няма да се изплати изобщо , те да не са луди да си харчат парите за някакъв техен измислен отбор - ЦСКА Литекс Микре.

18

БЕРИЯ МИРОВЯНЕ

преди 6 месеца

СССР НЯМАЛ ОЩЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ и за сигурността му се грижил дори нашия герой от Лайпциг Георги Димитров по късно вероятно убит................... ПОЛША е истинското ЦСКА извън СССР наричало се ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР и покрай ПОЛША на 5 май 1948 вероятно Лаврентий Берия създава ЗЕЛЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ХАЙВЕР ЦСКА вероятно за хибридни милиционерски цели на КГБ или ГРУ тъй като са кухи без покритие

17

ФАЛШИВИ

преди 6 месеца

АЗ съм Император на Англия,САЩ,Канада, Австралия и самозванците от Уиндзор, Белият дом и сие да се разкарват пък после ще науча и английски език..................Това са червените без етнос от ужбългарското ЦСКА........... ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ОПРЕДЕЛЕНО МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ НО НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ИСТИНСКИ

16

ЦСКА от без етнос

преди 6 месеца

Доказани съюзници на Адолф Хитлер като България и българите НЯМАТ ПРАВОТО да се наричат със СССР името ЦСКА което си е груба ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВО

15

ъ

преди 6 месеца

Ами с Уефски какво става бе? Вярно ли, че са били някого? Някакъв футболен отбор имам предвид.

14

Майора

преди 6 месеца

Крайно време беше да стане това! Що за простотия е да се спира строежа при положение че държавата не дава пари както за стадионите на Лудогорец , Левски , Ботев и Локомотив Пловдив!И кой позволява на Ники Веселото да живее като в свой дом в кметството на Красно село?

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ще стрелям по тия ***, тия чорбари и еуроидиоти

12

хе хе хе

преди 6 месеца

Ша бият жалбаджията? Харно, харно:)

11

Левскар1914

преди 6 месеца

Подкрепям! Заради тези зелени рекетьори няма нито един свестен стадион в София, няма нито един нормален лифт за достъп до Витоша, няма никакво развитие на спорт и туризъм в иначе най-мръсния и презастроен град. Докога така? Същите тези обжалващи и мними податели на сигнали къде бяха, когато презастроиха всичко и изядоха 1/3 от Южния парк? Къде бяха, когато градът стигна до Бялата вода? Колко дървета изсякоха без те да кажат "гък"?

10

KZ-

преди 6 месеца

От истинския ЦСКА няма и помен, нито сред фенове, нито сред ръководство, нито сред играчите. Алчни продажници, които срамят името. Този отбор няма място в Борисовата Градина, а е редно да ходи в някой краен квартал, като подуене например...

9

do 8

преди 6 месеца

по-добре от най- гнусния отбор създаван някога от покрайнините на София, който също е закриван и откриван 1111 пъти, както и 1999 г. оригиналното ви дружество си седи в регистрите и играете с ново.

8

Припок

преди 6 месеца

Наркоманите от закритото четирибуквие да припознаят Пирин Гоце Делчев - имат много по добър стадион и бази бухахахахахаха

7

ИЗДИРВА СЕ..!!

преди 6 месеца

КОРУМПИРАНОТО ЛИЦЕ, КОЕТО ПОСТОЯННО ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ПОДАВА ЖАЛБИ И СПЪВА СТРОЕЖА НА СТАДИОНА,И ТАКА ТРОВИ ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА....

6

Анонимен

преди 6 месеца

Вече и жалби ли се ползват за предизборна кампания?! Тази злоупотреба трябва да се наказва. До къде падат хората да си правят реклама. Жалбите не трябва да се допуска да се използват за такива неща.

5

2023

преди 6 месеца

срям 2023 година държава от ЕС уж.. да няма един стадион нормален извън този в разград и този на Ботев където ще го разфасоват за да си върнат парите... столицата няма един стадион.. жалка картинка. цял живот само комисионни искат да си прибират и да кърпят прокисналия национален.. срам..

4

Писна ми

преди 6 месеца

На протест естествено. Пречи се на клуба да построй (със собствени средства) свой стадион по всякакъв начин! И тва при положение че всички видове агенции и институции като цяло вече одобриха проекта? Като не ни чуват и се гаврят с нас, излизаме на улицата! Само ЦСКА!