Снимка: Lap.bg

Берое и Левски изразиха пълната си подкрепа към бившия  футболен национал и настоящ треньор Петър Хубчев, след като днес стана ясно, че той се бори с коварна болест.

Хубчев се превърна в най-успешния треньор на "зелените", заедно с легендата Евгени Янчовски, след като спечели Купата на България и Суперкупата през 2013 година. Под негово ръководство отборът от Стара Загора игра и няколко години в европейските клубни турнири.

Още по темата
В знак на подкрепа към бившия си треньор, който изкара и втори период като треньор в Стара Загора през миналата година, „зелените“ ще поискат срещата с ЦСКА да бъде прекъсната в 5-ата минута за аплодисменти.

"ПФК Берое изразява своята подкрепа към Петър Хубчев и пожелава успешно възстановяване на един от най-успешните си треньори в история!

Петьо, вярваме, че ще спечелиш и тази битка! Ние всички сме с теб!", написаха от Берое на официалния си сайт.

Ръководството на Левски също излезе с официална позиция, в която изрази подкрепата си към бившия треньор на клуба Петър Хубчев. Освен това бившият централен защитник е и шампион със сините в началото на 90-те години.

"Левскари, бившият защитник и треньор на клуба Петър Хубчев води битката на живота си с коварна болест. ПФК Левски пожелава успех в нея на легендарния защитник. Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител, както го е правил безброй пъти на терена“, написаха от ръководството на "сините".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase