Снимка: БГНЕС
fallback

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд бе обвинен в посегателство и сексуално насилие от партньорката си Хариет Робсън.

Манекенката публикува в социалните мрежи шокиращи снимки на разкървавеното си лице и други рани по тялото си, както и аудио запис, на който се чува, че Грийнууд я принуждава да правят секс.

От полицията в Манчестър обявиха, че са наясно с изнесената информация и започват разследване от случая. От Манчестър Юнайтед също коментираха обвиненията към 20-годишния английски национал. "Наясно сме с кадрите и обвиненията, които се появиха в социалните мрежи. Няма да правим допълнителни коментари, преди всички факти да бъдат установени. Манчестър Юнайтед осъжда всички форми на насилие", заявиха от клуба.

Ако обвиненията срещу Грийнууд бъдат доказани, това най-вероятно ще означава край на кариерата му в Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

пуснала е кетчупа на теч. Маьонеза, мъжки бял кетчуп сала да глитъ. Поредната клопка спрямо наивник дето си мисли че бялото е пилешко.

8

само питам

преди 2 години

Тази манекенка не са ли я вазпитали, че пред черните маймуни има право само да застане на колене и да захапе черните им палки? Много невъзпитана манекенка!

7

запознат

преди 2 години

Нали всички заставаха на колене пред тези маймуни!

fallback