9

Анонимен

преди 2 години

пуснала е кетчупа на теч. Маьонеза, мъжки бял кетчуп сала да глитъ. Поредната клопка спрямо наивник дето си мисли че бялото е пилешко.

8

само питам

преди 2 години

Тази манекенка не са ли я вазпитали, че пред черните маймуни има право само да застане на колене и да захапе черните им палки? Много невъзпитана манекенка!

7

запознат

преди 2 години

Нали всички заставаха на колене пред тези маймуни!

6

Анонимен

преди 2 години

Добър грим, кифлата е закъсала за пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво означава декаденството нагледно. Бяло момиче надъхана от еврейските масмедии, социални учени, политици, и какви ли не още подобни, вместо да си намери бял, нормален и работлив мъж е решила да бъде половинка на някакво недоразумение на ДНК. И след това се оплаква? А къде е обществото изобщо и там, че и тук да проявява нетърпимост към междурасови отношения и да прекрати футболното първенство на Африка и Карибите, които се играе по стадионите на Англия, че и у нас?

4

аз-ът

преди 2 години

Айде малко по-спокойно с осъдителните присъди. Аман всяко к*рве , като каже че мъж я е принудил да направи нещо и ние всички се втурваме да й повярваме и сума ти хора им изтрихме буквално кариерите. Запис и снимк. Толкоз. А нещо, на което той да я бие? Моля? Айде у лево, кат нама. Щото и на Джонка Деп ур*спията беше оревала целиот свет, че я бие, ама па оня излезна по голема п*тка от нея, та я беше записал тайно, как си признава, че всичко е лъжа и измама, и че иска да го съсопе. Айде холан.

3

Анонимен

преди 2 години

Наглосаксонски мъжкар!

2

Тошко Африканеца

преди 2 години

Нищо няма да му направят на братчеда. Не сте ли чували за BLM ? Ако приятелката му беше от същия цвят като него , мооожеше да се задействат . Ама тя е бяла . Тука става някакъв сблъсък "MeeTooo" срещу "BLM" ...... ще видим кой кого . За сега жертвата губи по точки. Нито е Бляк , нито е ЛГБТ, дори не е с някакъв умствен или физически дефект ... Най-вероятно ше и кажат че е подправила доказателствата си за да му измъкне парите ... И случая ще се покрие и ЗАБРАВИ до края на месеца .

1

Натовеца

преди 2 години

хванала се с черен ,палтила цената нормално!