Снимка: Lap.bg
fallback

Екипът на Димитър Бербатов внесе в администрацията на Българския футболен съюз нова подписка с искане за свикване на изборен конгрес за президент на централата.

В базата на централата в БФС адвокат Георги Владов предостави документите, а срокът, в който трябва да се произнесат от "Бояна" дали приемат подписката, е 2 седмици.

"Успяхме, всичко е нормално. Няма никакви сензации. Както беше обявено, внесохме документите. БФС има две седмици, за да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3", заяви адвокатът, цитиран от bTV.

Новият изборен конгрес, ако бъде свикан, би трябвало да се проведе през март.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Гиб Мелсън

преди 2 години

Виждал съм Голямата Перука само веднъж на живо. През 1995 г. Хапваше си сладко в едно заведение на плажа в Слънчев бряг на един престъпник срещу хотел Поморие. Мисля, че се казваше "Бомбата" заведението. Тогава той беше звезда и за мен беше интересно да го видя на живо. Направи ми впечатление на много спокоен човек, нещо като непукист. Човек който не може да се трогне от нищо. Сигурно са го хранили там безплатно. Тогава звездите от 94-та ги глезиха много

10

Алооо

преди 2 години

Успех, ама пак ще те прекарат. Тоя кърлеж няма да го изгониш толкова лесно. Футбола ни копае 2ро дъно от години. Не знам как ще успееш да оправиш нещата, но поне да се даде шанс. Както е казал Айнщайн, да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати е лудост.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Бисер Михайлов - бащата на Боби живееше в кв.Хаджи Димитър... След СП 1994 на Боби му подариха Волво с номер 1111, което той даде на баща си Бисер. На Стоичков дадоха Рено 19.Бисер Михайлов беше благ и добър пенсионер, внучка МУ Бисера също е добро момиче. Какво стана в главата на Боби не знам.

fallback