11

Гиб Мелсън

преди 2 години

Виждал съм Голямата Перука само веднъж на живо. През 1995 г. Хапваше си сладко в едно заведение на плажа в Слънчев бряг на един престъпник срещу хотел Поморие. Мисля, че се казваше "Бомбата" заведението. Тогава той беше звезда и за мен беше интересно да го видя на живо. Направи ми впечатление на много спокоен човек, нещо като непукист. Човек който не може да се трогне от нищо. Сигурно са го хранили там безплатно. Тогава звездите от 94-та ги глезиха много

10

Алооо

преди 2 години

Успех, ама пак ще те прекарат. Тоя кърлеж няма да го изгониш толкова лесно. Футбола ни копае 2ро дъно от години. Не знам как ще успееш да оправиш нещата, но поне да се даде шанс. Както е казал Айнщайн, да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати е лудост.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Бисер Михайлов - бащата на Боби живееше в кв.Хаджи Димитър... След СП 1994 на Боби му подариха Волво с номер 1111, което той даде на баща си Бисер. На Стоичков дадоха Рено 19.Бисер Михайлов беше благ и добър пенсионер, внучка МУ Бисера също е добро момиче. Какво стана в главата на Боби не знам.

8

ДДРОнег

преди 2 години

Успех, Бербатов !!!___перукнаите трябвва дасе махната, за да започне отново да се гради Български футбол, което ще отнеме години, защото сега сме на дъното !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Берба, ти искаш избори, докато спечелиш. Е, не става. Голямата Перука и той не е за там, за махане е, но и ти не си за там. След като бяга от националния, чий го дириш тук?

6

Садно

преди 2 години

Бербатката отказа да играе за нациналният отбор!!! ... та за какво се бори сега?такива тарикатчета дето се борят за кокала само ако има достатъчно месо по него никой не ги харесва

5

Анонимен

преди 2 години

Митко ако беше кандидатствал с твоя екип в друга държава,досега щяха да те изберат.Виж пробвай в Македония,там на 100% си избран.

4

Мхмм...

преди 2 години

Перуката такива корени е пуснал в БФС, че не Бербатов, ами ИДИЛ не могат да го бутнат...

3

Доктор Менгеле

преди 2 години

До Мани го гоя Берба/Митя да оди да къпе слонове в Инсия!

2

Каракольо

преди 2 години

В нашата со реалност където царстват Венцита стефановци ,менеджери на некачествени негроиди , пластмасовата коса , и баратя Домузови няма шанс ,ако ще сяка седмица да прави панаир и избори

1

Мани го гоя Берба

преди 2 години

Винаги ще гласувам за Боби.