Снимка: БГНЕС
fallback

Испания е финалист в Лигата на нациите, след като посрами Германия с невижданото 6:0. Двубоят беше от Лига А и група 4 в надпреварата.

Момчетата на Луис Енрике изиграха изключително силно първо полувреме, в което изцяло надиграха своя безпомощен противник.

На два пъти отбраната на Маншафта увисна след изпълнение на корнери, а голове с глава вкараха открилият резултата Алваро Мората и Родри. Между двете попадения се разписа и Феран Торес.

Острието на Манчестър Сити продължи да тормози защитата на противника и в 71-ата минута оформи своя хеттрик, а възпитаниците на Йоги Льов изглеждаха тотално смазани психически и рухнали физически. В 89-ата минута Оярсабал оформи крайния резултат.

Ла Фурия завърши на върха в групата с актив от 11 точки, докато германците останаха на второ място с 9 пункта. Срещата между Украйна (6 точки) и Швейцария (3 пункта) беше отложена.

Всичко за победата на Испания четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Браво. Барса е отмъстена

12

До 8

преди 3 години

Много глуппав коментар. Точно Байерн е причината за най-големите успехите на Германия на клубно и национално ниво от 70те насам. Да припомня, че половината титуляри от отбора световен шампион през 2014 бяха играчи на Байерн, а цели петима бяха юноши на баварците - Хумелс, Лам, Швайнщайгер, Кроос и Мюлер.

11

Анонимен

преди 3 години

Е, и?! И най-добрите губят и имат падения. Спомняме си Испания какво направи на СП преди години, а отиде там като европейски шампион. Спомняме си и Германия как разгроми Бразилия. В това е чарът на футбола. Днес си велик, утре губиш. Едно е сигурно- и двата отбора са колоси и ще останат такива.

fallback