13

Анонимен

преди 3 години

Браво. Барса е отмъстена

12

До 8

преди 3 години

Много глуппав коментар. Точно Байерн е причината за най-големите успехите на Германия на клубно и национално ниво от 70те насам. Да припомня, че половината титуляри от отбора световен шампион през 2014 бяха играчи на Байерн, а цели петима бяха юноши на баварците - Хумелс, Лам, Швайнщайгер, Кроос и Мюлер.

11

Анонимен

преди 3 години

Е, и?! И най-добрите губят и имат падения. Спомняме си Испания какво направи на СП преди години, а отиде там като европейски шампион. Спомняме си и Германия как разгроми Бразилия. В това е чарът на футбола. Днес си велик, утре губиш. Едно е сигурно- и двата отбора са колоси и ще останат такива.

10

До 2:

преди 3 години

Иска ми се, да чуя мнението на Гари Линекер...

9

Йоги Беър

преди 3 години

Като стана въпрос за резил, "лъвовете" с кого играят довечера?

8

Анонимен

преди 3 години

До това води тоталната доминация на един отбор от Мюнхен в германският футбол!Клуб, който разполага с огромен бюджет и обира каймака от другите клубове, а за тях остава плявата.А също така и многото шарени чужденци в отборите.Смешният капитан на германците Нойер, се мяташе на вратата като риба на сухо, и се чудеше как може да му вкарат толкова много голове?!Футбол ще има отново, когато огромните пари излязат от стадионите!Чудя се как един куц кон футболист може да струва 100-150млн. евро?!

7

От Берлин

преди 3 години

Йоги Льов трябваше отдавна да се махне.... Това унижение е само по негова вина!!!

6

1

преди 3 години

Йови Льов трябваше да си отиде още след резила в Русия.Вярно, че той беше треньор на знаменития *** от първенството в Бразилия, но вярно е и това, че онзи *** беше създаден от Клинсман, а Льов обра лаврите.Но доста години след бразилския триумф бундес *** е бледа сянка на предшествениците си от които трепереше футболния свят.Германия има страхотно първенство,огромно количество класни футболисти,но с този треньор успехи няма да има.

5

Ционист

преди 3 години

Бундестима е направен от мънгъли и целта е постигната:)

4

Анонимен

преди 3 години

Виждам само един германец на снимката.

3

До 1

преди 3 години

Нищо общо. Общо беше полуфинал на световно, а бразилците бяха домакини. Сега германците са гости, а загубата идва в приятелски турнир без почти никакъв престиж.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре ги мачкат да видят как е

1

Анонимен

преди 3 години

Голям резил... Предполагам, германците се чувстват като бразилците през 2014, след онова 7:1