Снимка: БГНЕС
fallback

С невероятен късмет Манчестър Юнайтед записа първата си победа за сезона във Висшата лига, след като спечели с 3:2 гостуването си на Брайтън.

Чайките бяха по-добрият тим през повечето време, като удариха 5 греди. Те бяха на път да загубят, но стигнаха до равенство в добавеното време преди дузпа в последната секунда да донесе успеха на Червените дяволи.

Двубоят предложи страхотна драма и емоции до последните секунди и можеше да завърши по всякакъв начин, като останаха съмнения и за ситуацията в самия край, която реши всичко.

Аарън Уан-Бисака се завърна в състава на гостите, след като остана на пейката в първия мач. Виктор Линдельоф пък запази мястото си, въпреки глупостите от сблъсъка с Кристал Палас.

Домакините започнаха уверено и със самочувствие и в 9-ата минута Леандро Тросар удари греда след хубава комбинация със Соли Марч и добър изстрел, но късметът покри Давид де Хеа.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Реално съдийте несвириха очевАдна дузпа. За какво подпиране се говори? Ако не беше VAR нямаше да свири дузпата и щеше да наруши правилата.

13

Анонимен

преди 3 години

Тука е пълно с хора, които Непознават правилата на играта. Обаче се правят на компетентни. Дузпата си е дузпа. Като не искаш дузпа, не правиш фаул.Докато съдията е на терена играта върви решенията се сменят. Много от вас очевидно фенпчета на други отбори искат Брайтън да беше направил Х нечестно. Истината е че ВАР направи правилното... Дузпа която съдийте уж не видяха.

12

Пената от Мировяне

преди 3 години

Откога па подпирането от съдията е късмет???!!!

fallback