Снимка: Lap.bg
fallback

Лудогорец гостува на Интер тази вечер в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа.

Задачата на разградчани граничи с чудото, тъй като италианският гранд спечели първия мач у нас с 2:0. Сблъсъкът на "Джузепе Меаца" ще мине и под знака на коронавируса.

Той ще се играе пред празни трибуни, за да не се разпространи болестта, която вдигна на крак целия свят.

В своята история Лудогорец има две гостувания на Ботуша. Победа с 1:0 над Лацио през 2014 г. и загуба 0:1 от Милан през 2018 г. Интересното е, че и двата мача бяха от 1/16-финалите на Лига Европа.

Разградчани отстраниха римляните след драматично 3:3 в София в ответната среща, но отпаднаха от 7-кратния първенец на Европа, като бяха паднали с 0:3 в първия двубой.

Всичко преди мача тази вечер четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

стига бе български селяни как искате да просперира държавата с такива налъмари като вас завиждате но проблема ви е в секлската простотия вместо да стискате палци за българският представител на такова ниво вие освен да повръщате от завист друго не може да направите мислех да остана в БГЕТО но стакива селяни по далече другият месец се изнасям от БГЕТО ЗА ТАКИВА СЕЛЯНИ КАТО ВАС

7

Хопа

преди 4 години

И кво сега? Домуса ги прати да докарат по някой бъцил, че да му работи индустрията.

6

АНОНИМЕН

преди 4 години

Не бих се учудил ако довечера обрязаните излязат с маски на мача че тези световни звезди ако се разболеят какво ще правим. Кой ще играе после срещу маджарите? А иначе чудо ще бъде ако обрязаните си тръгнат с по-малко от 3 гола в сракмето си и то от третият отбор на Интер.Интересно Домус Ага ще присъства ли на мача или го е страх .Аз не знам тези шалвари не си ли дават реална сметка колко посредствен отбор са и как другите гледат на тях с насмешка и не тренират на Курбан Байрам Арена.

fallback