8

Анонимен

преди 4 години

стига бе български селяни как искате да просперира държавата с такива налъмари като вас завиждате но проблема ви е в секлската простотия вместо да стискате палци за българският представител на такова ниво вие освен да повръщате от завист друго не може да направите мислех да остана в БГЕТО но стакива селяни по далече другият месец се изнасям от БГЕТО ЗА ТАКИВА СЕЛЯНИ КАТО ВАС

7

Хопа

преди 4 години

И кво сега? Домуса ги прати да докарат по някой бъцил, че да му работи индустрията.

6

АНОНИМЕН

преди 4 години

Не бих се учудил ако довечера обрязаните излязат с маски на мача че тези световни звезди ако се разболеят какво ще правим. Кой ще играе после срещу маджарите? А иначе чудо ще бъде ако обрязаните си тръгнат с по-малко от 3 гола в сракмето си и то от третият отбор на Интер.Интересно Домус Ага ще присъства ли на мача или го е страх .Аз не знам тези шалвари не си ли дават реална сметка колко посредствен отбор са и как другите гледат на тях с насмешка и не тренират на Курбан Байрам Арена.

5

1

преди 4 години

между краката на овена ,е чудото за свинаров /домусчиев/

4

Анонимен

преди 4 години

3-1,Лудогорец продължава!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен3Миналата игра играха с 9 резерви. Също така се пазят за тяхното си първенство. Като видяха че Луноходец им се опира стабилно на резервите вкараха няколко титуляра и почнаха да бият. Естествено изключвам оня невменяемия който подари дузпа на Интер докато си пазеше лицето за да не му се разтече грима.

2

Анонимен

преди 4 години

Единствената надежда на Лудогорец е коронавируса.

1

Анонимен

преди 4 години

Толкова ще е голямо това, което ще намерят и ще седнат на него, че чак лорд Евгени Минчев ще им завиди.