Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият национал на България Валери Божинов направи кошмарно, но запомнящо се завръщане в италианския футбол, получавайки червен картон.... на пейката.

Новият стрелец на Пескара не попадна сред титулярите за гостуването на Кротоне и се очакваше за запише първи минути в Серия "Б" от 2015 година насам, но беше изгонен още в 26-ата минута без изобщо да влезе в игра.

Реферът Иван Робилота вдигна директен червен картон на головия хищник заради реплики към съдийската бригада. До този момент резултатът беше 1:0 за домакините.

Интересното е, че цялата скамейка с помощниците на треньора Никола Легроталие, който е наказан и гледа мача от трибуните, искаха обяснение от съдията за червения картон на Божигол.

На почивката Кротоне вече водеше с 3:0, а Валери със сигурност ще бъде наказан за домакинството с Асколи от 26-ия кръг. В крайна сметка Пескара загуби вчерашния мач с 1:4.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

нострадамус

преди 4 години

много смях ,няма такъв ааааааааааа хахахахахахахах

90

п-к

преди 4 години

Еваалла Божинка, гоуем пич си! Това и да беше искал да го направиш едва ли щеше да успееш! Колко са такива юнаци като тебе? Само внимавай, че следващия път може да получиш червен картон още от съблекалнята, ама нема лошо пак ще си 1!

89

Гор Видел Мусала

преди 4 години

До vladyДимитър Общи не играе роля за залавянето на ЛевскиСъвсем НОВИ автентични османски документи от АРАБИ доказват че Левски е разкрит ПОЧТИ МОМЕНТАЛНО но не са могли да го заловят защото османските заптиета разчитали главно на над 100 000 назначени за доносници горски в Евроосманлъка които съобщавали за хайдути,четници,ислямски кърджалии и пр. минали през горите и планината а както знаеш Левски се движел по официалните МАГИСТРАЛИ но дегизиранДаже САМ замалко да избяга отново при ареста

fallback