91

нострадамус

преди 4 години

много смях ,няма такъв ааааааааааа хахахахахахахах

90

п-к

преди 4 години

Еваалла Божинка, гоуем пич си! Това и да беше искал да го направиш едва ли щеше да успееш! Колко са такива юнаци като тебе? Само внимавай, че следващия път може да получиш червен картон още от съблекалнята, ама нема лошо пак ще си 1!

89

Гор Видел Мусала

преди 4 години

До vladyДимитър Общи не играе роля за залавянето на ЛевскиСъвсем НОВИ автентични османски документи от АРАБИ доказват че Левски е разкрит ПОЧТИ МОМЕНТАЛНО но не са могли да го заловят защото османските заптиета разчитали главно на над 100 000 назначени за доносници горски в Евроосманлъка които съобщавали за хайдути,четници,ислямски кърджалии и пр. минали през горите и планината а както знаеш Левски се движел по официалните МАГИСТРАЛИ но дегизиранДаже САМ замалко да избяга отново при ареста

88

Анонимен

преди 4 години

Левака си е левак,където и да иде.

87

Анонимен

преди 4 години

до 88 Вярно е заразно готин тоя! Уникат!Трябвало е да стане колега на Краси Радков.Щеше даже да го задмине!Толкова непринудена простота!Голям си, Генерале!))))

86

бажинката

преди 4 години

съдията към божинката:божинов,един коронавирус ти бълзи по челото,марш в банятя да се измиеш!божинката: не бе съдия,нормално е да имам корона и вирус щото 1-во съм цар на чалгата и купона и 2-ро съм заразно готин

85

pepelqnkata

преди 4 години

bay ganyo v evropa

84

Божигол президент!

преди 4 години

Да получиш червен картон на пейката е същото като да получиш картон като си играл, само че докато не играеш.

83

Анонимен

преди 4 години

Стига сте плюли Божинката, той не е виновен! Просто тогава в съседно на Кротоне село, нашенци-предприемачи откриваха чалготека и много малки котета щяха да са на събитието! Даже Николери трябва да съди тея пущиняци от Пескара, че са го карали да седи резерва и да чака да рита топка докато купона тече отатък!

82

vlady

преди 4 години

До Гор Видел МусалаДимитър Общи е организирал крайно рисковия обир на турската поща и след това е разкрил важна информация за Левски и организацията. Определено вината му е сериозна.

81

Запалянко

преди 4 години

Простият човек ,си е *** :(

80

Анонимен

преди 4 години

гледам,един коментар по-долу се повтаря 30тина пъти и си викам-май божинката е бил тука,и пак е за червен картон,хаха

79

Цеца

преди 4 години

"Тони, Тони, Тони,Тониии Найка недей да треперииш...идва Божигол!"" Иконатааа!""Мяууу""На мене тука във Враца ми се струва, че все едно съм в Ню Йорк""Човек сам когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е"" Трепни, трепниии..идвам, дон Коциии"" Искам Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, Влади Гаджев... Дон Коциии, всички ги искам да треперят"" Класата е вечна, не че си правя комплименти, но имам всичко което един футболист трябва да има")))))

78

Гор Видел Мусала

преди 4 години

Италия сама си е виновна за заразата след като днешния и елит е безпорно най-големият ултрафен на червен комунистески Китай и вероятно сам-самички са поканили болните китайци които са ги заразилиГарибалдееца Димитър Общи поне не е издал Левски а по държанието му предателя е бил от силно мразените от комуниста Христо Ботев:марксистиАРАБИ го твърдят в документ че "Джингиби" е предаден по-раноМинимум 100 000 горски са следяли за ХАЙДУТИ и КЪРДЖАЛИ в Османска Европа и Левски и сие го знаели

77

Анонимен

преди 4 години

начи чисто хипотетично Божин Божидаров нищо кой знае какво не каза на съдиите, просто вечерта ходихме на механа и ядохме боб, ееее, такааа пръдняяпусна на скамейката, чак съдиите я усетиха и му казаха, аве момче, оди да*рдиш некъде другаде...еми затвоа така стана, хубав боб беше, био, веган меган, това е, той тва яде боб и сланина под формата нацици

76

Анонимен

преди 4 години

Чак пък "кошмар"??? Каквото повикало, такова се обадило!От футболистите се очаква да играят футбол, да тичат на терена и да се борят с/за топката!А такива, с извинение, "футболити" като този, освен да стоят в чалгарниците друго могат ли?

75

Анонимен

преди 4 години

Е, това наистина е новина, без майтап. Божинката чупи всички рекорди.

74

Анонимен

преди 4 години

Браво на днес.бг! Браво! Това е новината която цял ден очаква българския народ! Всички сме затаили дъх да прочетем как един чалгарски ритнитопковец е псувал съдията и бил изгонен.

73

Анонимен

преди 4 години

Пинокио - малко дървено човече.

72

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислех, че само внасяме ******* от Италия, ама не съм бил прав. Явно и изнасяме.