Снимка: Reuters
fallback

Нападателят на Барселона Неймар официално ще стане футболист на Пари Сен Жермен още в началото на следващата седмица, убедени са френските медии.

Според RMC кариоката е договорил личните си условия с парижани и сега остава само да бъде платена трансферната сума.

Медията твърди, че е получила достоверна и проверена информация от човек, който е в обкръжението на футболиста.

"Сделката е финализирана, включително и малките детайли са уточнени. Неймар вече взе решение и боят с Нелсон Семедо е перфектният пример за това. Бъдещето на бразилеца е в Париж", се казва в ексклузивната информация на RMC.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

dp

преди 6 години

Почти 200М паунда трансфер е безумие, при това за средна ръка нападател.Броят го за голям просто защото край Меси и Суарес и за него остава да вкара по нещо,ей го Стъридж в Ливърпул не става за нищо откак Суарес си отиде.Но и тия в ПСЖ едва ли са толкова ***, сигурно има нещо - я много фенове по латино света та ще се продават фанелки я кой знае какво.

5

11

преди 6 години

Ако е вярно - да заминава. Очакваше се повече от него. Колко атаки опропасти? Имаше някви моментни проблясъци само.Там ще бъде забравен напълно.

4

емиграция

преди 6 години

Лека му пръс на Кройф.Направи школа за деца в Барселона, но научи каталунски. Децата се напъваха да учат и този език....А знаете ли , че на Палма де Майорка натискат децата да говорят майоркински. В Андалусия пък андалуски, във Валенсия -валенсиански, баските не харесват испански. Учат баски.Може и астуриански-в Астурия....Ето...това са дребни неща, но .....Всеки да избира.Има и още езици....

fallback