6

dp

преди 6 години

Почти 200М паунда трансфер е безумие, при това за средна ръка нападател.Броят го за голям просто защото край Меси и Суарес и за него остава да вкара по нещо,ей го Стъридж в Ливърпул не става за нищо откак Суарес си отиде.Но и тия в ПСЖ едва ли са толкова ***, сигурно има нещо - я много фенове по латино света та ще се продават фанелки я кой знае какво.

5

11

преди 6 години

Ако е вярно - да заминава. Очакваше се повече от него. Колко атаки опропасти? Имаше някви моментни проблясъци само.Там ще бъде забравен напълно.

4

емиграция

преди 6 години

Лека му пръс на Кройф.Направи школа за деца в Барселона, но научи каталунски. Децата се напъваха да учат и този език....А знаете ли , че на Палма де Майорка натискат децата да говорят майоркински. В Андалусия пък андалуски, във Валенсия -валенсиански, баските не харесват испански. Учат баски.Може и астуриански-в Астурия....Ето...това са дребни неща, но .....Всеки да избира.Има и още езици....

3

Анонимен

преди 6 години

хах няма да напусне Барса, да не е луд да ходи в ПСЖ-то при тез смешки

2

От Каталуния

преди 6 години

Ето ви много политика , бизнес, спорт. Една от причините да напусне Каталуния е , че отначало всички футболисти учат испански, а после натискат семействата им да пишат и говорят каталунски. Иначе ...работа -НЯМА. Ето това е началото на края на Барса. Излизат от Испания. Разделят се и с ЕС. 500 пъти им го повториха. Правят си смешно вътрешно фут. първенство, като Мекедония и ...сеир!!!!!!!!!!!!!!!!

1

АТАКИСТ

преди 6 години

Махайте го тоя ***. Голямата звезда беше, а се срина. Вярно че да играеш до Гения Меси си е голяма отговорност, но Барса именно заради него загубиха титлата. Ако беше такава звезда за каквато го смятаха....Барса щяха да бият Реал с поне 10 точки разлика тази година. А той какво направи? Едно нищо. Меси за поредна година показа че е най-великият, но не можеш да разчиташ само на него след като имаш играчи за десетки милиони купени и нищо да не правят. Едно нищо направи Неймар миналия сезон.