Снимка: архив, Булфото
fallback

Повече от половината отбор на ЦСКА, който бе освободен от Гриша Ганчев след триумфа в турнира за Купата на България, ще бъде част от автентичния ЦСКА, който се очаква да бъде оздравен от бизнесмена Васил Божков.

Освен това голяма част от "армейците", които заминаха с ПФК ЦСКА – София АД за Австрия, също ще напуснат отбора и ще се присъединят към истинския ЦСКА. 

Утре ПФК ЦСКА АД започва подготовката си, а съвсем скоро се очаква и решението къде ще се състезава отборът през следващия сезон, ако оздравителния план на Васил Божков бъде приет от съда. Треньор на тима ще бъде настоящият наставник на "Царско село" – Тодор Янчев, а футболистите, които се завръщат на "Българска Армия" са Николай Цветков, Ангел Грънчов, Стоян Колев, Момчил Цветанов, Николай Дичев, Костадин Хазуров и Кирил Динчев.

Капитанът Борис Галчев, който е на лагер в Австрия, също ще напусне новия ЦСКА и ще се присъедини към оригиналния клуб. Към него ще се присъединят и съотборниците му Анатоли Господинов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов и Йордан Йорданов. Единствено Божидар Чорбаджийски е избрал да остане в ПФК ЦСКА – София АД.

Шеф в автентичния ЦСКА пък ще Димитър Димитров – Каубоя. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

За сега са две цецки чакаме трета.Нямам търпение прасоците да се избият за бази,марки и други исторически артефакти.Изглежда голям бой ще пада между свинските фракций.

19

Пламен

преди 7 години

Имах ви за сериозен сайт. Как можахте така да се изложите с тази лъжлива публикация Чак мен ме хвана срам, не знам за вас.

18

тТт

преди 7 години

Чета ви наивните коментари и ви се чудя как може да имате вяра на човек и най-вече на бизнесмен като Гриша Ганчев. Ще "оправи" същия ЦСКА-то както оправи и "Петрол". Разпродаде им всички бази в страната за скраб, после разпродаде имотите им и от най-голямата фирма за продажби на горива, в момента е същата е ЗЕРО!!!

fallback