fallback

Германия постигна историческа победа със 7:6 след дузпи над Италия в четвъртфинален мач на Евро 2016, игран на стадион "Стад дьо Бордо".
 
Двата отбора изиграха много скучно за своите стандарти първо полувреме, в което действаха прекалено предпазливо. Попадение на Бастиан Швайнщайгер беше отменено заради нарушение в атака, а секунди преди паузата Боатенг попречи на Стураро да отбележи.
 
Бундестимът вдигна оборотите след почивката и в средата на второто полувреме Месут Йозил разстреля Джиджи Буфон отблизо след подаване на Йонас Хектор, но в 78-ата минута Леонардо Бонучи изравни от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Джером Боатенг в наказателното поле.
 
Двубоят влезе в продължения, в които момчетата на Йоги Льов имаха игрово предимство, но не създадоха нито едно чисто положение и дузпите трябваше да определят победителя.

 
Подробности от срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

някой

преди 7 години

Този път късметът им изневери. Този път съдията неги подкрепи.Този път се видя ,че парите по някога не помагат.Браво на Германците,този път къметът и честността бяха стях.

46

Virtual

преди 7 години

Италианците за цялото редовно време на мача + продълженията не успяха един редовен гол да вкарат!! Нали са големи? Само разчитат на дузпа и после го ударят на катеначо - това е тяхната игра от години когато срещнат силен отбор като Германия, но и срещу по -слаби. Тяхното не е футбол, а надлъгване и тарикатско жонглиране. Затова се радвам че отпаднаха преди 1/2 финалите, не че харесвам германците, но са по-за предпочитане щото не са такива маниаци, италианците само за калчо и манджаре им е в главите.

45

Фиорентина

преди 7 години

Нема начин куфарчето на мама Меркел се отвори. С какво ще се похвалят с кого играха до сега.Италия си тръгва добре ,но след като разгроми Белгия,Швеция,Испания. Това беше и отмъщението на турчина Махмут Йозил задето Италия изхвърли родната му коч..а.Айдее феневете на каските пускаите зурлите и гьобеците това ви е новия химн.

fallback