47

някой

преди 7 години

Този път късметът им изневери. Този път съдията неги подкрепи.Този път се видя ,че парите по някога не помагат.Браво на Германците,този път къметът и честността бяха стях.

46

Virtual

преди 7 години

Италианците за цялото редовно време на мача + продълженията не успяха един редовен гол да вкарат!! Нали са големи? Само разчитат на дузпа и после го ударят на катеначо - това е тяхната игра от години когато срещнат силен отбор като Германия, но и срещу по -слаби. Тяхното не е футбол, а надлъгване и тарикатско жонглиране. Затова се радвам че отпаднаха преди 1/2 финалите, не че харесвам германците, но са по-за предпочитане щото не са такива маниаци, италианците само за калчо и манджаре им е в главите.

45

Фиорентина

преди 7 години

Нема начин куфарчето на мама Меркел се отвори. С какво ще се похвалят с кого играха до сега.Италия си тръгва добре ,но след като разгроми Белгия,Швеция,Испания. Това беше и отмъщението на турчина Махмут Йозил задето Италия изхвърли родната му коч..а.Айдее феневете на каските пускаите зурлите и гьобеците това ви е новия химн.

44

Анонимен

преди 7 години

Италианците и испанците са един дол дренки винаги на различни турнири плащат на съдии да има дузпи както стана снощи то да не свирят незаконна дузпа в редовното време за тях ще е престъпление но накрая се уляха и наведоха глави /

43

Анонимен

преди 7 години

Jabarite si nameriha maistora . Razvintvane otvsiakude !!

42

Анонимен

преди 7 години

До прокто логТо па жабите не са. Онзи Пеле видя ли как подходи към дузпата. Смешен играч, хаха. Къде ги намират такива играчи макароните не знаме, но отборът им е гола вода

41

Истина

преди 7 години

добре че беше съдията с тази несъществуваща дузпа. в най-добрия случай двоен удар в наказателното поле. няма как от 30см да реагираш и да си махнеш ръката, отделно че топката не беше насочена към вратата!

40

прокто лог

преди 7 години

Много са арогантни и високомерни тия немци и затова не ми харесват.

39

ODESSA

преди 7 години

И верен на тая на която е дал думата си.

38

ODESSA

преди 7 години

170 сантиметра 80 килограма рус със зелени очи. Мускули от природата , фейс неприятен, зъл. Фен на Санкт Паули. Пие и Пуши.

37

Анонимен

преди 7 години

До ODESSA160 см, 95 кг?

36

ODESSA

преди 7 години

Да бях във казармата. Командир на Т 72.

35

Анонимен

преди 7 години

Boateng igra voleibol I polu4i duzpa . 1994 g Kostakurta igra basketbol v nakazatelnoto pole I nemashe nakazanie . Nali I dvata sporta se praktikuvat s ruce.

34

Жабарче

преди 7 години

Италиянците също играха доста добре. Е, не че немците са чак толкова силни, просто на вторите дуспи имаха повече късмет. Попречи на италиянците това, че повече се притесняват и не са дърва. Е, не може да се отрече, Германия играха маалко по-добре. Харесвам и двете страни. Немците спечелиха, и това е добре.Немците мааалко са дърва, тоест, не викат като италиянците. Но нищо. Само Исландия да продължи! Исландците са ми симпатични.

33

Анонимен

преди 7 години

Имаше едни 10 минути в които италианците не знаеха дали има топка на терена. Германците ги вкараха в тяхното поле и ги направиха луди. Само грешката на Боатенк(а, и малко пресилена беше дузпата).

32

Анонимен

преди 7 години

Goliama razlika v klasite ,a se stigma do duzpi.

31

Фаши

преди 7 години

Хитлер надви Мусолини в епичен двубой на волите!

30

Анонимен

преди 7 години

На хокей русия чат пат става ама чак пък силни Финландия ги би с 3-1

29

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAс Уелс направихме 1-1 ВИЕ паднахте с 3-0

28

Анонимен

преди 7 години

До Контрафалца!!!Предполагам вече са ти напълнили и двете миди, ако си женска, или задната - ако си мъжка, с пясъка на Санторини и са те прежулили