Снимка: архив Reuters
fallback

Рафаел Надал успя да спечели днешния сблъсък с първата ракета на България Григор Димитров след 6:3, 6:4 в 1/4-финален сблъсък от силния турнир в Мадрид.

Срещата започна много оспорвано и още в третия гейм Рафа достигна до пробив, след като успя да оползотвори втората си точка за пробив.

Испанецът стигна до 0:40 след много слаб сервис гейм на българина, но нашето момче все пак успя да отрази първия си шанс с мощен уинър от форхенд, но след това неговият противник го матира с отличен минаващ удар.

Пробивът веднага бе върнат от Григор и резултатът изравнен на 2:2 гейма, след като нашето момче проби на нула подаването на противника си на нула.

Рафа направи груби грешки, като при 0:40 изкара топката в аут след дълго разиграване и така капитулира в гейма.

Той обаче бързо си върна аванса от пробив, след каго пробив за 3:2. Испанецът първоначално стигна до 15:40 при сервис на българина, но двете точки за пробив бяха отразени от Гришата.

След това обаче последваха няколко грешки от първата ни ракета и така пробивът стана факт и Рафа поведе.

Как премина целият мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Дончо, кво стана с "Краля на клея"....?!Претрепаха го като мръсно кутре 6:3,6:2...........*** си КЛОУНА (опс......краля). товИ това при положение че го нямаше Ноле иначе ГЕВРЕЦИТЕ бяха гарантирани.Стой си при козите на село и не го раздавай "компетенция"!Остави тази работа на ЗНАЕЩИТЕ!

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27Дончо, обръщението си е точно на място за *** *** от провинцията.Но на селсчовците бавно им загравя реотана така че е разбираемо.Отивай да доиш козите селянино и не се прави на отворко защото си смешен!

25

Анонимен

преди 9 години

do 26Кой го каза....."Дончо" е обръщение на софиянец като теб към непознат във форума?СССТига бееее!)))) Ще ме разплачеш с простотията си, баце!

fallback