27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Дончо, кво стана с "Краля на клея"....?!Претрепаха го като мръсно кутре 6:3,6:2...........*** си КЛОУНА (опс......краля). товИ това при положение че го нямаше Ноле иначе ГЕВРЕЦИТЕ бяха гарантирани.Стой си при козите на село и не го раздавай "компетенция"!Остави тази работа на ЗНАЕЩИТЕ!

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27Дончо, обръщението си е точно на място за *** *** от провинцията.Но на селсчовците бавно им загравя реотана така че е разбираемо.Отивай да доиш козите селянино и не се прави на отворко защото си смешен!

25

Анонимен

преди 9 години

do 26Кой го каза....."Дончо" е обръщение на софиянец като теб към непознат във форума?СССТига бееее!)))) Ще ме разплачеш с простотията си, баце!

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25С провинциални гайди не говоря!

23

Анонимен

преди 9 години

до 24Курте, ако Надал след месец падне на Ролан Гарос- това ще е наистина краят на ерата Надал на червено. Засега той е господарят там от 7-8 години. Не слагам загубата му от Сьодерлинг където Надал беше контузен в него мач.

22

Анонимен

преди 9 години

До 23Дончо, Надал е извън тройката и е безумно слаб и едва ли ще спечели Мастерс тази година.Крал на клея....?!БЕШЕ!!Тази свърши!А *** е .....ПЪЛНЕЖ за двайсетицата.Казах го отдавна!Толкова си може и върха в кариерата му мина!След една-две годинки ще се настани трайно около 40-50 място.И до там.

21

Анонимен

преди 9 години

6:3 6: 4 да паднеш от Краля на клея си е успех да ви кажа. Нещо повече- Надал засега е най-великият тенисист що се отнася до клей в историята на тениса. Като му гледам рекордите на червено едва ли ще доживеем да видим някой по-добър от него и да му сччупи рекордите на тази настилка. От фен на Федерер!

20

Анонимен

преди 9 години

Стига сте се дърлили. Нито е слабак нашият, нито ще стане някога номер едно. Добър е, особено като за играч излазъл от страна, където този спорт никак не е развит (за разлика от съседна Сърбия, например). Но по-напред от края на десятката явно няма да мръдне, щом не може да бие Мавъра в най-слабата му форма и има огромни затруднения срещу играчи между 20 и 30 позиция в ранглистата. И пак повтарям - това, което е постигнал никак не е малко, но за съжаление няма как да е вдъхновението на народа.

19

Анонимен

преди 9 години

Страхотен е,талантлив,интелигентен,красив,богат.Момчето ще докаже какво може и то много скоро!

18

Анонимен

преди 9 години

какъв силен бе,слабак е нашия

17

Анонимен

преди 9 години

Силният Григор ако беше силен, трябваше да вземе поне единия сет, за направи истинска интрига. Видя се, че Надал не е същия Надал, играта му е пропукана и непостоянна (макар, че психически е същия *** и бикоборец....нещо на което Григор има много да се учи) и е Крал вече само на приказки. Освен това нашият няма цел...играе се от мач до мач и от турнир до турнир, пък каквото стане. Никъде не е казал каква му е целта...Топ 20 ли, Топ 10 ли, номер 1 ли?! Така може, но до някъде...

16

Анонимен

преди 9 години

Продължаваме напред!

15

momo

преди 9 години

TOZI SMESHNIK DA SI GLEDA PQSHKASHTATA, I DA SPIRA S TENISA.....A I DA SI PREGLEDA NERVITE....

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14Какво ще печели бе, та той е вече за пенсиониране.....Абе вие нормални ли сте??На какви хапчета сте?!

13

Анонимен

преди 9 години

Какъв е тоя беее?Асковски бек...........

12

Анонимен

преди 9 години

Рафа Надал е много земен и много приятен в изказа си . Дано и Гришо един ден по-заприлича на него, като вземе да печели големи турнири, а не да арогантничи като Федерер....Напред Григоре, радвай нацията.

11

Анонимен

преди 9 години

Наслушах се на "достойни загуби"Аре стига простотии вече че ми писнахте!

10

Анонимен

преди 9 години

Силно чупим ракети, там сме много силни да, няма спор. Григор е тотално на грешен път и дано се намери някой да му отвори очите, и да го вкара в релси. Това, че големите имена говорели мило и благо за него, е ОК, но е и много изискващо и натоварващо. Тази прословута българска мания за величие трябва да я изкорени, за да върви напред.

9

Анонимен

преди 9 години

kak da dava interviuta za bg medii kato niama zavyr6en 5-ti klas.

8

KLETA MAJKA BALGARIQ

преди 9 години

Може да не дава интервюта на български език на български медии (което между другото е напълно невярно), но поне пише на кирилица...