Двамата братя Кличко.
fallback

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации, 38-годишният украинец Владимир Кличко съобщи, че за мач с Виталий Кличко на братята са предлагали 100 милиона долара. Но според Владимир парите не са всичко и той не би се боксирал с брат си и за един милиард долара.

По-големият брат Виталий Кличко е бивш световен шампион по бокс за професионалисти, а сега е кмет на Киев.

"Нас с Виталий много пъти са ни питали дали не смятаме да направим съвместен бой, но ние обещахме на мама, че никога няма да направим това, каза Владимир Кличко, цитиран от Ен Би Си.

"Момчета, вие ще влезете в историята. Аз се готвя да ви направя безумно богати", говореше ни Дон Кинг. Но тук не би помогнал и един милиард. Парите не са всичко. Аз разбирам, че някои хора не разбират това и си мислят, че с помощта на парите могат да решат всичко, но не и при нас. Не можеше да има никакъв бой между братя. Аз много обичам Виталий". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

iha

преди 9 години

абе много лаеше Пулев,преди мача за това и онова ,истината е ,че си изигра ролята долу горе на ниво ,става за актьор .Искам да кажа ,че всичко около този мач е режисирано от началото ,до самият край на историята,потвърждение на думите ми е ,жестътна кличко в клинча непосредствено преди нокаута,в превод "айде време е да падаш ,че ми висна езика вече "

25

Анонимен

преди 9 години

За Клично парите не били всичко :D ? Тези родителите и страната си ще продадат за 1 долар, к'во се правят на светци.

24

Анонимен

преди 9 години

***

fallback