26

iha

преди 9 години

абе много лаеше Пулев,преди мача за това и онова ,истината е ,че си изигра ролята долу горе на ниво ,става за актьор .Искам да кажа ,че всичко около този мач е режисирано от началото ,до самият край на историята,потвърждение на думите ми е ,жестътна кличко в клинча непосредствено преди нокаута,в превод "айде време е да падаш ,че ми висна езика вече "

25

Анонимен

преди 9 години

За Клично парите не били всичко :D ? Тези родителите и страната си ще продадат за 1 долар, к'во се правят на светци.

24

Анонимен

преди 9 години

***

23

ШибиРиби

преди 9 години

А бе Кобрата за 150 лева и със сестра си ще излезе на ринга.

22

Анонимен

преди 9 години

То ако вземем да степенуваме виновните за братоубийствената война на първо място са сатанистите от ЦРУ , пентагона, ционистите , враговете на православието и пр. Списъкът е дълъг! Бонбонения президент с дъх на развален яйчен крем и окървавени до рамената ръце е просто изпълнители със сциентоложкото злобно запъртъче и турчинът. Господ да е на помощ на Украйна ! Амин!

21

Анонимен

преди 9 години

20 поредни победи без загуба , срещу 3 загуби за допинговия ,,шампион,, все не ми се пречупва езика да нарека нашето момче - квартален бияч , ама нейсе , вие сте боксовите специалисти.

20

Анонимен

преди 9 години

Голям Кличко след 5 години е президент!Просто има нещо в главата и се отказа от изборите тая година./а относно войната в Украйна... Порошенко, Яценюк и Турчинов са главните виновници!/

19

грешника

преди 9 години

Никой не е безгрешен ! Само у Един не беше намерен никакъв грях! Да внимаваме с осъждението кой какъв е , че и ние не сме цветя , факт!

18

Анонимен

преди 9 години

Хората се променят ! По делата ще ги познаем! Докато делата на братята ,,шампиони,, направо твърдят! Поне до този момент!

17

Анонимен

преди 9 години

Кубрат е квартален бияч, собственик на заложни къщи! Такъв човек може да е всичко друго, но не и пример за подражание!

16

гредата

преди 9 години

Клечка, ти знаеш ли какво е достойнство? Айде изгледай поне десетината клипчета в ютуб , кой от кой по красноречиви за любимите ти братя , и тогава се изказвай кое било достойно. Ако разбира се , ценностната ти система не е сбъркана тотално.

15

Анонимен

преди 9 години

А виждал ли си с какво са се занимавали братята от Украйна? И което е по-лошото с какво се занимават сега. Единия пряко ръководи преврата миналата година , от който до сега има хиляди погубени живота. А другият се занимава с най-лошият вариант на спорт, този дето няма правила ! Пример: само той можел да използва забранени субстанции, това му го пишело в договора. Другите да духат супата, ексстуденте, нали?!?!

14

ЕксСтудент

преди 9 години

Виждал съм го този "родолюбец" Кубратчо как тормози невинни хора по дискотеките, само защото му е кеф да ги замерва с лед или чаши, знаейки, че охраната няма да реагира по никакъв начин в защита на клиентите си! Пази Боже от такива българи!

13

Анонимен

преди 9 години

На пишман-политика Виталий му трябва един здрав пердах

12

1111

преди 9 години

За 100 млн. долара Андрея ще отреже главата на Кубрат Пулев с ръждясял сатър, при това предавано директно по телевизия Планета!

11

диан

преди 9 години

Номерата на китайката! Тези и двамата са артисти от балшой театър! Жалкото е ,че ние като българи отново доказахме колко сме свръхзлобни един към друг. Коментарите на тези които направо храчат по нашия сънародник и родолюбец, доказват за кой ли път ,че сме най-воюващата нация срещу себе си!!! Възхвалата на чуждия (било човек , народ , традиция и пр.) е задължително условие за тези дето гледат само в чинията на другия, и все им се струва ,че чуждото е по-добро. Жалко , много жалко!

10

Клечката

преди 9 години

Браво! Така постъпват достойните и интелигентни хора! Кубрате,на Владимир трябва ръцете да му целуваш,че не те остави в инвалидна количка...Взимай пример от него и се учи на скромност,човечност и вземи се ограмоти като завършиш поне средно образование защото тези и двамата са висшисти и докторанти а ти си със седми клас...Как шофираш колата си като нямаш 8-ми клас бе Кубрате? Тази книжка как ти я дадоха? Тарикат си ама на ринга номерата ти не минаха...Чалгата ще те погуби нацяло,момче!

9

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Ама кобрички може да биете, а ;))) Направи го за посмешище милия, сега и кака Хандрея си свди без брак! Засрами се бе *** такъв. Хаха

8

Анонимен

преди 9 години

Това щеше да е безинтересен двубой, защото са им го предлагали това преди 8 години. А преди 8 години Виталий Кличко беше убиец на ринга и щеше да смели от бой брат си в тогавашната му форма , а и в най-добрата която е бил няйкога. Самият Владимир признава, че ако двамата се бият хипотетично един срещу друг с формата от най-силните си години, тоя няма шанс срещу брат си Виталий.

7

край

преди 9 години

така е по красив света - братя не бива да се бият за пари. благодаря на братята кличко.