Снимка: архив Булфото
fallback

Любослав Пенев остава селекционер на футболните ни национали. Новината съобщи Наско Сираков, който е член на Изпълкома на БФС.

Днес имаше редовно заседание на футболните ни управници, които дискутираха бъдещето на Пенев.

В крайна сметка БФС реши да остави Любо начело на "лъвовете", поне до края на тези евроквалификации.

Както е известно, част от управлението на футболната ни централа се обяви против оставането на Пенев след двете поредни загуби от Хърватия и Норвегия.

Тогава Венци Стефанов, Кирил Домусчиев и Емил Костадинов поискаха обяснение от Любо за пораженията и намекнаха за смяна.

Дори се заговори, че Красимир Балъков и Петър Хубчев са варианти за мястото на Пенев.

В крайна сметка "чичовото" остава национален селекционер, но с последно предупреждение да класира тима поне на третото място в глупата. Първите две позиции изглежат като химера.

Именно третата позиция дава право на бараж и евентуално класиране за еврофиналите във Франция след две години.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

мао дзе дун

преди 9 години

ама нали това беше целта...да вземем поне третото място като се смени Пенев,а с него и концепцията за подбор в националния отбор и играта му въобще....ами ще поживеем,ще видим....какво ще се случи....според мен беше пропуснат последния шанс да се класираме с оставането на Пенев като треньор и възможността да се промени нещо в отбора за по-добро

24

муспи

преди 9 години

Въпросът е съвсем друг. Какъвто и треньор да дойде, даже и да докара със себе си Роналдо и Месси, на вратата с малката перука отбора е обречен. Какво значение има какво правят напред когато отзад пускат, - и двата гола с Норвегия бяха вратарски - особено онова пропускане на топката покрай себе си и безсмисленото й подгонване като някой детски вратар!! Ако Ники дойде в България, при това жалко първенство никой отбор няма да го вземе, и ще го натресат на Левски чрез баща му.

23

Анонимен

преди 9 години

И ПЕРУКАТА И СУПАТА, ДА ХВАШАТ ПЪТЯ И ДА ДУХАТ СУПАТА

fallback