Георги Иванов-Гонзо Снимка: архив, Булфото

Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо бе на седмото небе след страхотната победа с 3:2 над шампиона Лудогорец.

Той обяви, че успехът е могъл да бъде още по-солиден, ако неговите играчи са си вкарали и останалите положения.

Освен това специалистът обяви, че назначаването на Пепе Мурсия е било голяма негова грешка и ако той е бил начело на тима от началото на сезона, тогава отборът е щял да бъде лидер в класирането.

"Първо – аз съм убеден в качествата на играчите. Второ – аз съм убеден, че това, което правим с екипа ми, ще донесе резултати и те вече идват. Аз вече казах, че ще ни трябва време", изтъкна Гонзо.

"Нормално е като се забавят заплатите да има недоволство. Те желаят да се развиват – да се развиваме и ние като успехи, и те като играчи. Ако исках да бъда треньор, щях да бъда треньор още преди да взема Мурсия. Може би сериозна грешка направих с Мурсия и съм убеден, че ако бяха аз треньор от първия ден на сезона, щяхме да сме на първо място сега", каза още той. 

Той изрази съжаление, че Левски не е успял да вкара повече голове на Лудогорец тази вечер.

„Не беше изстрадана победата. Съжалявам, че не вкарахме още голове. Имахме ситуациите да го направим, особено първото полувреме можехме да затворим мача и да направим 4:1. Момчетата изпълниха указанията и ги поздравявам. Ние имахме доста указания, футболистите се справиха перфектно, комбинираха, играеха, бяхме агресивни”, отбеляза Гонзо.

Какво още каза Гонзо, прочетете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase