37

Анонимен

преди 9 години

Столипиновския инжинер нещо се размечта

36

Анонимен

преди 9 години

Анимационен герой, взел се на сериозно след случйна победа над европейски отбор. Това е голям успех за гонзо. Надскочил е себе си!

35

варненец

преди 9 години

Гонзо, ако ти беше играл в този мач: topsport.ibox.bg/news/id_355157886сигурно щеше да е още по-куриозен резултата:). ***:).Да попитам на тоя откъде му идва самочувствието??Нито беше футболист (ЛокомотивПд,Левски,Рен-изгонен,Турция-изгонен,Риека-изгонен),нито е имал треньорски успехи.То в Левски е лесно да ти свирят дузпа и после да си сваляш гащите:)). Абсолютен ***! Във Варна се правеше все едно е бил треньор на Реал. ***!!! Олекна ни като отиде в Левски.

34

Анонимен

преди 9 години

Чкакай малко в края на сезона да не се окаже Левски в втората седмица.

33

Анонимен

преди 9 години

Гонзо направо да го взимат в Комиците. И тройчо и него

32

??????????

преди 9 години

много готина снимка ...липсва само пистолета за да е пълна и разбираема с този негов коментар :)))))))))))

31

Говедо

преди 9 години

Вчера сините направиха прилично първо полувреме.Лудогорец си мислеха че победата им е вързана.Нека се радват сините.Финансовите проблеми скоро ще ги отрезвят.

30

Анонимен

преди 9 години

Смешници!!! Този отбор е една колекция от смешници- ръководство, треньори, играчи и публика.

29

Анонимен

преди 9 години

кво се напъва тоя каруцар, като още след два - три кръга ще са пак шести

28

cat

преди 9 години

Хаха.

27

тт

преди 9 години

В този ред на Гонзювите мисли, ако беше треньор на Левски от миналата година , то след няколко дена , те щяха да играят срещу Реал Мадрид..съдба .

26

Анонимен

преди 9 години

алооо,умния, не казвай хоп преди да скочиш.големия тренер Гонзо.

25

Прав си Гонзо

преди 9 години

Щяхте да сте лидери,отзад напред...

24

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

"Черния",само да внимава,да не се пренавива.

23

Анонимен

преди 9 години

Хахаха тоя пък пак полетя в облаците, не се виждат каква трагедия са... Много е лесно да се озъбиш в един мач, ама Лудогорец играят на 2 фронта а не като Левски само с Хасково и Марек...

22

Анонимен

преди 9 години

Гонзо признай си, че си гей!

21

provincialist

преди 9 години

И за не изглежда голословно, написано от мен,ще ви напомня един незабравим мач, резултата от който е записан в Гинес и посрами цяла България: youtube/watch?v=v1xfxsLGe8gДо 89мин. резултата е 3:1 за ФК"Витоша"(Левски), а крайния резултат е 3:4.....пълен абсурд. И този мач е само един от многобройните спектакли на "Левски" по европейските терени със знайни и незнайни отбори. Трябва да се проведе референдум за преименуването им за да не срамят името на Апостола. Не го заслужават.

20

provincialist

преди 9 години

До този мач с Лудогорец, левскарите постоянно обиждаха и кълняха разградчани, че видиш ли били отбор селски и еднодневка, подценяваха успехите им, които лично те никога не са постигали. А ......сега след този мач...О, Боже, те са велики футболисти, победили тоя селски отбор.....:)))Пълни ***. Защотото единствената им радост е да победят някой български отбор като Хасково, а за европейски ще трябва да почакат още много...Радвайте се левскари. За нищо друго не ставате освен за местна консумация

19

provincialist

преди 9 години

Служителите, работещи във ФК "Левски" боледуват от много странна болест, която разсмива футболните запалянковци от цяла България. Симптомите на тази болест са: необосновано високо самочувствие, завист към успели български отбори и постоянно търсене на оправдания за неуспехите. Откакто се помня ФК"Левски" винаги е бил подпиран от съдиите в мачовете си в България, а на европейската сцена се е провалял по безподобен начин, който им е запазена марка.

18

Голем смех

преди 9 години

Докъде падна Левски, минимална победа с един гол у дома вече се приема за исторически успех...