Снимка: Официален сайт на Левски

Новото попълнение на Левски Валери Домовчийски е оптимист за бъдещето на "сините". Както е известно, Домо се завърна на "Герена", след като за няколко сезона обличаше екипите на Херта, Дуисбург, Ботев Пловдив и Черно море.

Валери говори пред официалния сайт на Левски, като обяви, че е щастлив от завръщането си в отбора и вярва, че "сините" много скоро ще тръгнат нагоре.

"За мен винаги е било чест да играя заедно с Георги Иванов, както и сега той да ми е директор. Дали е футболист или директор, от него винаги може да се научи нещо", заяви Домо.

"Бях пет години в Германия. Щастлив съм, че успях да се докосна до техния манталитет, да видя друг футбол. След това се завърнах тук, играх в Ботев Пловдив, където престоят ми не беше доста успешен".

"Сега обаче съм радостен, че отново съм футболист на Левски. Не искам да говоря за трофеи и титли. Имаме нов треньор и млад отбор. Нашата цел е отборът да се развива във всеки мач".

"Да става все по-добър и да радва феновете. За себе си искам да съм здрав, да играя, да си възвръщам формата отпреди и да давам всичко от себе си за отбора", добави нападателят.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase