fallback

Италия спечели изключително важна победа с 2:1 срещу Англия в дербито от Група Д на световното първенство.

"Адзурите" не изиграха най-добрия си мач, но показа завидна ефективност и реализира две от трите си положения за гол.

Клаудио Маркизио откри резултата в 35-та минута с топовен удар след заучено изпълнение на корнер.

Англия обаче изравни само две минути по-късно след скоростна акция, след която Уейн Руни асистира на Даниел Стъридж.

В началото на второто полувреме Марио Балотели отново даде преднина на Италия, засичайки с глава отблизо центриране на Кандрева.

До края на мача Англия натисна и имаше превъзходство през почти цялото време, но така и не можа да стигне до гол. В самия край пък Андреа Пирло тресна греда от фаул.

Прочетете подробности за Англия - Италия


Прогнозирай мачовете от световното първенство и спечели страхотни награди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

българин

преди 9 години

Подкрепяйте Англия, ако нямате грам мозък!!! То, и без това за тях сте Четвърто Качество хора, като преди вас поставят всякакви ***, паките, индуси и т. н. НЕ на расизма срещу черните, ДА, на Дискриминацията срещу българи и румънци!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Значи, за крадливото английско племе, дето 600 г. е крало колониите си и пиратствало в океаните, може, а, за другите държави, не може!!! Бомбардираха бивша Югославия да я разделят на отделни по-слаби държави, а, те самите не дават на Шотландия и Северна Ирландия да се отделят като отделни държави! Заедно с американците подмолно подкрепяха Горбачов да разпадне Съветския Съюз, който сега е с американско гражданство и си живее в Калифорния!!! МРЪСНО И ПРОКЛЕТО АНГЛО-САНКСОНСКО ПЛЕМЕ!

25

Барозо

преди 9 години

Да участва Англия на Световно първенство е все едно да участват Валония и Фландрия, вместо Белгия, или навремето Югославия да участваше с 5-6 отделни отбора, като Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Словения, Македония, а сега даже и Косово! Или пък бившият Съветски Съюз да участваше под името на 15 различни отбора! Или все едно сега Испания да участва с отбори от отделните им географски региони, като Каталуния, Баските, Андалусия, Галисия, Кастилия, Кантабрия и т. н.!

fallback