27

българин

преди 10 години

Подкрепяйте Англия, ако нямате грам мозък!!! То, и без това за тях сте Четвърто Качество хора, като преди вас поставят всякакви ***, паките, индуси и т. н. НЕ на расизма срещу черните, ДА, на Дискриминацията срещу българи и румънци!!!

26

Анонимен

преди 10 години

Значи, за крадливото английско племе, дето 600 г. е крало колониите си и пиратствало в океаните, може, а, за другите държави, не може!!! Бомбардираха бивша Югославия да я разделят на отделни по-слаби държави, а, те самите не дават на Шотландия и Северна Ирландия да се отделят като отделни държави! Заедно с американците подмолно подкрепяха Горбачов да разпадне Съветския Съюз, който сега е с американско гражданство и си живее в Калифорния!!! МРЪСНО И ПРОКЛЕТО АНГЛО-САНКСОНСКО ПЛЕМЕ!

25

Барозо

преди 10 години

Да участва Англия на Световно първенство е все едно да участват Валония и Фландрия, вместо Белгия, или навремето Югославия да участваше с 5-6 отделни отбора, като Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Словения, Македония, а сега даже и Косово! Или пък бившият Съветски Съюз да участваше под името на 15 различни отбора! Или все едно сега Испания да участва с отбори от отделните им географски региони, като Каталуния, Баските, Андалусия, Галисия, Кастилия, Кантабрия и т. н.!

24

Ван Рампой

преди 10 години

Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия не са държави, а географски понятия в рамките на една държава! Държавата се казва, Обединеното Кралство от Великобритания и Северна Ирландия, няма такова нещо като анжглийски или шотландски паспорт или националност, има британски паспорт и съответно Британска националност. На Олимпийските игри участва Обединеното Кралство (UK - United Kingdom), а не Англия. Защо ФИФА им позволява това, участието на Англия е НЕЛЕГИТИМНО!!!

23

Банана

преди 10 години

Абе, много ***, много печки у тия англичани, бре, къде са бананите! Не на расизма, ДА на дискриминацията на българи и румънци!

22

Гюргево

преди 10 години

Българските и румънски емигранти на Острова, са им виновни на англичаните, че не биха! Най-добрият англичанин, е битият англичанин!

21

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да *** разни диемаджии и фенчета на Нисшата лига, съвсем заслужена победа за Италия. Тотално надиграха смешната (както винаги) Англия.

20

Говедарин

преди 10 години

Абе, тоа на снимката италианец ли е, англичанин ли е? Туй не мога да разбера?

19

тцЪ

преди 10 години

до мнениеМи така де! Нашите не са на това световно, щото всички са им под нивото :D

18

мнение

преди 10 години

Евала на нас българите, според коментарите италианците, гърците и испанците са "***", холандците - "гейове и лесбийки", само ние сме велики и недостижими, "***, ***!"

17

Сандо

преди 10 години

Английският национален отбор посещава дом за сираци в Бразилия:"толкова много безпомощни лица без никаква какпа надежда за каквото и да е било не бях виждал до сега" - Хосе 7 годишен

16

TRAKIEC

преди 10 години

DO 11:HAHA KAKVO OBSHTO IMAT ITALIANSKITE LATINSKI *** S BELITE HORA? HAHA TE AKO SA BELI AZ SUM LILAV HAHA VSE EDNO DA VIKASH NA KYURDITE CHE SA BELI HAHA STIGA GLUPOSTI

15

Анонимен

преди 10 години

Мусолини се върти сега в гроба си заради тоя на снимката.

14

Фен

преди 10 години

Хе хе! Един черен италианец победи 5-6 черни англичани ! Е това ако не е смешно!

13

*

преди 10 години

Ах , как провалиха хубавата акция на РI-ра на принц Джордж : той завчера проходи , днес ще ше да ритне за пръв път топка , в."Таймс" щеше да отдели на събитието 2 листа ...Гарантирам ви , че до края на Света никой , ама никой от сегашният английски отбор по никакъв начин няма да помирише титлата "СЪР" (ако на някой му дреме )))

12

Анонимен

преди 10 години

САМО ЦСКА

11

муспи

преди 10 години

Расово превъзходство - бял отбор срещу черняци. В Италия има само един и го смениха накрая въпреки че вкара гол, в Англия са половината. Прекрасен мач за финала би било Англия - Франция, ще трябва само и реферите да са ***.

10

Анонимен

преди 10 години

Играла друг път, същите льохмани както винаги са си... Ако минат групата ще е успех и половина!!!

9

КУРИ ФЕЯ

преди 10 години

Ашкулсум на АНГЛИЯ !Евала на ИТАЛИЯ !БАЙ БАЙ ОТ ТУКА...

8

Сър Алтън Джон

преди 10 години

Тея нашти не стаат за ТОТО щот съ пи да ли ...В Англия само такива има...