Снимка: Reuters

Ливърпул направи уникална издънка срещу Кристъл Палас на "Селхърст Парк", след като водеше с 3:0 до 80-та минута, но допусна изравняване 3:3 и стигна само до точката.

Така "червените" почти се простиха с шансовете си за шампионската титла, въпреки че отново станаха лидери в класирането и дръпнаха с една точки на Манчестър Сити.

"Гражданите" обаче имат два мача до края на сезона. В сряда те приемат Астън Вила, а през уикенда им гостува и Уест Хям, докато на Ливърпул им предстои само домакинство на Нюкасъл.

В момента головата разлика на Манчестър Сити е с девет попадения по-добра от тази на "мърсисайдци". Така "небесносините" ще триумфират с титлата, ако вземат четири точки в оставащите си два двубоя и "червените" не направят невероятно разгромна победа над Нюкасъл.

Иначе попаденията в мача на "Селхърст Парк" за гостите забиха Джо Алън, Даниел Стъридж и Луис Суарес. Точни за домакините бяха Деймиън Дилейни и Дуайт Гейл на два пъти.

Ливърпул игра фантастично до 0:3, но след това футболистите на червените направиха непростими пропуски, отпуснаха се и бяха наказани с бързи три попадения.

Още подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase