Снимка: Булфото
fallback

Шампионът на България Лудогорец загуби с 0:1 от Валенсия срещата-реванш от 1/8 финалите на Лига Европа и с общ резултат 0:4 отпадна от турнира. Единственото попадение на стадион "Местая" заби Пако Алкасер през второто полувреме.

Така приказката за разградчани в тазгодишното издание на Лига Европа приключи, но те могат само да се гордеят с представянето си. Лудогорец изигра десет срещи в турнира, като записа шест победи, две равенства и две загуби.

Българите заслужават само суперлативи за мачовете си в Европа и за това, че успяха на два пъти да напълнят стадион "Васил Левски" и да обединят футболна България.

"Орлите" летяха високо в Лига Европа, написаха история и сега мечтаят за нов подвиг, но този път в Шампионската лига. 

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Върл Левскар

преди 10 години

С ръка на сърцето гледах мача .Исках едно на мъка за Лудогорец .Треньорът -Локомотив -им беше дал дух . Мъничко не стигна за резил на валенсианци .Те ще постигнат успехи .Пажелавам им четвърт ииииии ... дано !Напълниха ми сърцето , ако да съм "враг" .ЗДРАВЕ и УСПЕХИ Лудогорци !

68

щирлиц

преди 10 години

Да попитам все пак,оти леееко се смутих...."Валенсия"не е ли ПРОВИНЦИАЛЕН отбор?Няма такова животно "провинциален"манталитет или отбор.Всичко започва и свършва със желанието за игра и победа!Тая година осминафинал,догодина по-нагоре!!!

67

Любо

преди 10 години

Браво на момчетата.Отдавна наш отбор не беше пълнил националния стадион.Направиха невъзможното ,но на накрая все пак се случи логичното,при все ,че на няколко пъти орлите ни накараха да повярваме в приказки.Летяха на високо и написаха героична страница в футболната ни история.Да, накрая отпаднаха ,но гордо.Като истински орли.

fallback