69

Върл Левскар

преди 10 години

С ръка на сърцето гледах мача .Исках едно на мъка за Лудогорец .Треньорът -Локомотив -им беше дал дух . Мъничко не стигна за резил на валенсианци .Те ще постигнат успехи .Пажелавам им четвърт ииииии ... дано !Напълниха ми сърцето , ако да съм "враг" .ЗДРАВЕ и УСПЕХИ Лудогорци !

68

щирлиц

преди 10 години

Да попитам все пак,оти леееко се смутих...."Валенсия"не е ли ПРОВИНЦИАЛЕН отбор?Няма такова животно "провинциален"манталитет или отбор.Всичко започва и свършва със желанието за игра и победа!Тая година осминафинал,догодина по-нагоре!!!

67

Любо

преди 10 години

Браво на момчетата.Отдавна наш отбор не беше пълнил националния стадион.Направиха невъзможното ,но на накрая все пак се случи логичното,при все ,че на няколко пъти орлите ни накараха да повярваме в приказки.Летяха на високо и написаха героична страница в футболната ни история.Да, накрая отпаднаха ,но гордо.Като истински орли.

66

БРАННИК

преди 10 години

Направо, много ме изкефихте, живи и здрави!

65

БРАННИК

преди 10 години

Хвала Лудогорец!

64

Анонимен

преди 10 години

то да ней халва

63

Анонимен

преди 10 години

На лудите от гората им напълниха торбата. Без коментар!

62

Дими

преди 10 години

Браво на Лудогорец за това което направи.Момчетата играха много добре.Искам всички да помислим, ако Валенсия играеше в нашето първенство дали щяха да са толкова добри.За да поддържаш добра форма трябва да имаш противници на ниво.

61

Анонимен

преди 10 години

Moje da sam levskar , no nemoga da otreka golqmoto postijenie na Ludogorec ! Taq godina beshe zlatna za kluba , dai boje za sledvashtata godina oshte po nagore kam uspeha !

60

Българин

преди 10 години

Браво на Лудогорец! Момчетата показаха добър футбол и се бориха мъжки! Засрамиха " великите" Левски и ЦСКА! Горе главите!

59

Анонимен

преди 10 години

Бяха по-добри. И късмет имаха. Обаче много сме зле финансово

58

shampi

преди 10 години

Финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт:wincity.hit.bg

57

АБЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО ЗА МАНЕКЕНИТЕ ОТ ПОДУЕНЕ ? СИГУРНО ЛИ Е ВЕЧЕ , ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАКРИВАТ ?

56

uefski

преди 10 години

отборчето на великия комунистически наследник и крадец съставено от 10 малки негърчета и едно беге вратарче го върнаха пак в пърци клас. догодина повече пари повече успехи не знам си какво, а бай ви *** ходи да им се радва и не знае още защо лекарствата му са 2 пъти по скъпи от колкото в германия

55

ИРТИША

преди 10 години

Вчера в дома си почина Дънкан Маклауд - популярен безсмъртник и тънък познавач на женската психика! Уби го апатията и липсата на трофей във витрината на Левски за юбилея!

54

tuuutt

преди 10 години

фактът че до сега не е отразен протеста в София срещу застрояването на Кара Дере доказва че този сайт обслужва интересите на сегашната власт .... бъдете обективни

53

Анонимен

преди 10 години

Догодина ще видим дали ще направят нещо.

52

Анонимен

преди 10 години

Радвам се, че стигнаха дотук, наистина браво, но се видя и разликата в класите, разбира се. Валенсия в София без много шум вкара три гола, в Испания леко им се опъна Лудогорец, но все пак испанците играха с 3-*** юноши (пролича си), при което пак измъкнаха победа, макар и със скромния един гол. Ама то и за какво им е повече, като на практика са се класирали. Имат нашите много да гонят, но им се радвам за това, че играха като равен с равен, бориха се. Не като в София, където едвам хващаха топката.

51

HidAn

преди 10 години

За тези *** които не се радват за отбора, че стигна тук и ни дари със страхотни моменти ще кажа, че са големи тапаци и Лудогорец ли са виновни, че ЦСКА И Левски освен играчите да ходят по дискотеки нищо друго не могат да направят и отбора от село играе по техничко от тях !!!

50

ИРТИША

преди 10 години

Ах колко жалко е да си лефскар...........