Снимка: Reuters
fallback

Волейболните ни национали загубиха от Бразилия с 1:3 гейма (12:25, 17:25, 25:23, 16:25) на 1/2-финалите за Световната лига и така нашите момчета не успяха да се класират за финалния сблъсък в надпреварата.

Кариоките заслужено спечелиха срещата, след като демонстрираха страхотен волейбол, докато играта на нашите момчета не спореше особено.

Така България отпада от битката за златото, но ще играе с Италия за 3-ото място в лигата.

При победа нашите ще се поздравят с бронзовите медали. Най-резултатен за нашите бе Тодор Алексиев с 16 точки.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

СУПЕР

преди 10 години

САМО ЧЕ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ БЯХМЕ РАВНИ С БРАЗИЛИЯ, БИЕХМЕ ИТАЛИЯ И ТУК ТАМЕ РУСИЯ. СЕГА БЕЗ КАЗИЙСКИ И ЖЕКОВ, ПАК СМЕ СИЛНИ, НО НЕМОЖЕМ ДА СЕ СОКОСНЕМ ДО ИСТИНСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ, ЗАЩОТО ГИ НЯМА МАГЬОСНИЦИТЕ. СЕГА СМЕ ОБИКНОВЕН ОТБОР, КОЙТО НЯМА ИДЕЯ КАК ДА СТИГНЕ ДО ПОБЕДА СРЕЩУ НЯКОЯ СУПЕРСИЛА.

46

До 61

преди 10 години

Смесваш нещата. Във волейбола сме в топ 4 на света и аз много се надявам винаги да сме там. А и понякога вземаме медали и това не е единиен случай.

45

до 60

преди 10 години

ти сигурно много си харесваш и заплатата и се гордееш с политиците си, но на мен ми е дошло до гуша да ми казват, че другите отбори били по-силни от нас, че другите държави били по-богати, че другите европейци повече пътували и живеели по-добре! ние кога ще станем силни, по-богати, по-успешни? малка държава сме били, бедни сме били не знам си какви сме били? тези черните имат по 4 крака и 5 еъце ли? защо ние да не сме по-силни бе приятелю? защо ние да не сме по-добре?!?!?

fallback