47

СУПЕР

преди 10 години

САМО ЧЕ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ БЯХМЕ РАВНИ С БРАЗИЛИЯ, БИЕХМЕ ИТАЛИЯ И ТУК ТАМЕ РУСИЯ. СЕГА БЕЗ КАЗИЙСКИ И ЖЕКОВ, ПАК СМЕ СИЛНИ, НО НЕМОЖЕМ ДА СЕ СОКОСНЕМ ДО ИСТИНСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ, ЗАЩОТО ГИ НЯМА МАГЬОСНИЦИТЕ. СЕГА СМЕ ОБИКНОВЕН ОТБОР, КОЙТО НЯМА ИДЕЯ КАК ДА СТИГНЕ ДО ПОБЕДА СРЕЩУ НЯКОЯ СУПЕРСИЛА.

46

До 61

преди 10 години

Смесваш нещата. Във волейбола сме в топ 4 на света и аз много се надявам винаги да сме там. А и понякога вземаме медали и това не е единиен случай.

45

до 60

преди 10 години

ти сигурно много си харесваш и заплатата и се гордееш с политиците си, но на мен ми е дошло до гуша да ми казват, че другите отбори били по-силни от нас, че другите държави били по-богати, че другите европейци повече пътували и живеели по-добре! ние кога ще станем силни, по-богати, по-успешни? малка държава сме били, бедни сме били не знам си какви сме били? тези черните имат по 4 крака и 5 еъце ли? защо ние да не сме по-силни бе приятелю? защо ние да не сме по-добре?!?!?

44

Анонимен

преди 10 години

Аз лично много харесвам българския волейбол и се годея с нашите национали.

43

гост5

преди 10 години

Бяхме грубо изнасилени от бразилците,такава гавра скоро не бях гледал.Те нашите по-добре в такива важни мачове да не излизат на игрището,за да не стават за смях като снощи.

42

Авитохол

преди 10 години

1337Явно нищо не си разбрал от това, което ти казах. Точно това ме озадачи, че даваш мнения и квалификации на хора, които прославят България и са постигнали много повече от мен и теб! През 1996 отпаднахме от ЕП след равен срещу Испания, победа срещу Румъния и загуба от бъдещия световен шампион Франция! В България разкъсаха Любо и Димитър Пеневи! 2 години след това паднахме от Испания с 6:1, а такива като теб плачеха за Пеневата чета! Сега е същото...PS. Пиши България с главна буква, поне това!

41

А.

преди 10 години

Стига бе хора, и аз съм фен, и аз подкрепям момчетата и в победи и в загуби, но да твърдим, че снощи са играли на макс, е просто абсурдно. Излязоха примирени и най-логичното беше да загубят. Да бяха паднали, ама поне с хъс и желание за победа. Стига вече с това млади са, "нямат ден", другите са по-силни. Ами това е профеционален спорт, всички са силни и "нямам ден" не е оправдание. Ако ще имаме претенции за челни места, трябва сами да си вярваме, че можем. Хайде, искаме го този медал довечераааа

40

Сульо

преди 10 години

Аз от ниското може ли да се обадя. Не съм постигнал много, но се възхищавам на Италия, Бразилия, Аржентина и България във волейбола. И Сърбия ми харесват. Олипийски шампиони 2000г. Световни няколко пъти. А ние винаги в големите четворки и запазен ***. Обичам си страната, но да се приказват празни приказки не е редно.

39

ФЕН

преди 10 години

и последни да са нашите, пак ще скачам. и при победа и при загуба пак ще стискам палци. Вълейболистите ни са сред малцината българи, които носят радост. До вчера се радвахте като мачкахме поляци и аржентинци, но почти никой не драсна и ред. Сега като губим и се пръскате от омразни постове. Типично. Найстина е жалко.p.s. довечера ще скачам. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.P.S.бъдете по-снизходителни моля.

38

Авитохол

преди 10 години

1337Ако човек, който казва истината, е арогантен...нека съм арогантен! Не знам как реши, че си единственият, знаещ езици, но поне ме разсмя с това твърдение! От 1994 до момента имаме само четири победи срещу Бразилия. Четири! От 20 мача! Никъде не твърдя, че снощи сме играли перфектно! Просто дадохме максимума от себе си към момента! Максимума без Казийски е този! Ако си мислиш, че можем да победим Бразилия в момента, значи си непоправим романтик и не разбираш нищо от волейбол. Рано ни е още...

37

Далавера

преди 10 години

Абе помня когато Любо Ганев застанеще зад топката. Всичко настръхваше и публика и противник и зрители по ТВ екраните. Помня как нижеше ас след ас и никой не знаеше къде е топката. Това бе истински играч. Как не спука ни една топка не знам :))

36

Авитохол

преди 10 години

до АнонименСпрях да чета там, където твърдиш, че четвърто място в Световната лига е НИЩО! Четвърти в света! Ти четвърта ли си в света в своята област? Колко други българи са четвърти в света в каквато и да било област, различна от кражби и измами? Да, близо бяхме до финал! Но не заслужаваме да отидем на финал, не и към момента! И не заради психика, а заради качества - младите ни момчета дадоха всичко от себе си, но Бразилия са друга класа! След няколко години ще израстнем и ще е друго! Сега не!

35

Анонимен

преди 10 години

Е добре, каква сила сме във волейбола, след като има точно 10 отбора на кръст в света, които стават за *** за зеле. Уж от 10 години сме едни от най-добрите, а 1 скапан финал не можем да стигнем. То вече не остана държава, която да не е играла финал, само нашите юнаци... Една Франция, в която волейбола е 9-та глуха, даже преди няколко години играха финал на европейско. Тъй че ще е хубаво да спрем с псевдопатриотизма и да се заблуждаваме, че сме някаква сила

34

Анонимен

преди 10 години

за нищо не ни бива,такива сме навсякъде

33

Анонимен

преди 10 години

А най-глупаво е като тръгнат някои да пишат, че трябвало ние да излезем да играем като толкова знаем. Ние може да си имаме други професии, в които да даваме всичко от себе си. Поне аз съм така - гледам да направя всичко възможно, за да се представям добре. И това е, когато от мен зависят нещата. Във волейбола нещата зависят най-вече от играчите, а не просто от добрите обстоятелства. И не виждам проблем да даваме мнение. Не сме слепи - ясно се вижда, че нашите момчета не се представят най-добре.

32

Авитохол

преди 10 години

Анализираш като какъв? Специалист, ментор, треньор? Никой не твърди, че Соколов направи най-добрия си мач снощи! Но как стигнахме до тук? Как от осми в ранклистата станахме най-малко четвърти? Как игра Соколов в другите мачове? Кой беше алтернатива на Соколов снощи?България е пълна със специалисти по всичко, резултатите ги виждаме...Докато строители коментират волейбол, докато борци стават депутати, докато шофьори проектират сгради - така ще е!

31

Анонимен

преди 10 години

Авитохол, пишеш глупости! Не ние сме излезли да играем, а те. Така че те трябва да направят всичко възможно, за да спечелят. Обаче не го правят! Както вече написах - добри са играчите, талантливи. Но не за пръв път се случва да сме близо до успеха и накрая нищо. Това не мисля, че се дължи на тяхната некадърност, защото те са показали, че са добри. Но не и най-добрите. Горда съм, че все още има спорт, в който българите да се представят достойно, но те могат и повече.

30

Плачи

преди 10 години

Наистина псевдопатриотизма е дразнещо явление. Да си затваряме очите за унижението от снощи е глупаво. По-добре да се хванем и да видим къде бъркаме, да си налеем един тир психика, самочувствие и дух и тогва да се появим пак. А не да се надяваме Бразилия да отвее "кварталното тимче" на Русия. Ще се стрелят здраво на финала между другото ;-)

29

Авитохол

преди 10 години

България никога не е била световен шампион в колективен спорт, защото не го искала...И това го казва сигурно човек, който всяка вечер псува политици, управници, приятели, познати, съдбата и т.н., за да оправдае собственото си безсилие! Прекалено много акъл давате, а не виждате себе си и собствените си неуспехи...затова предизвиквате само и единствено съжаление! Волейболистите са гордостта на България, а вие сте просто всезнайни бездарници, които я дърпат към дъното!

28

Анонимен

преди 10 години

В случая нашите дадоха каквото могат. Но за жалост излязоха с настройка, че е невъзможно да надвият БРА. Лошо. Трябва психика, че можеш да победиш всеки. Бразилците си направиха спаринг с нас и мислеха главно за предстоящия финал. На моменти даже бе унизително да се гледа. Психика трябва и дух, нашите искат, но все им липсва. Бразилците не са непобедими, добри разбира се, но какво по-добро да се хвърлиш на най-добрите.Доста зрелищен финал се очертава и успех на нашите за бронза.