Снимка: архив, Булфото
fallback

Волейболните ни национали успяха да се класират за 1/2-финалите на Световната лига, благодарение на победата от страна на Италия над Аржентина с 3:1 гейма.

В този мач нас ни устройваше всякакъв резултат, освен 3:1 за аржентинците и в крайна сметка "Скуадра Адзура" си свърши работата и ни направи услуга.

Следващият ни противник ще бъде изключително тежък и волейболните национали ще срещнат отбора на Бразилия, който е световен шампион.

Нашите от своя страна финишираха на 2-ото място в Група "D", като бразилците са първи в Група "Е".

В другата полуфинална двойка сили ще премерят Италия и Русия.

Срещата между нашите и бразилците ще се играе от 3:00 часа през нощта.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 10 години

Много са ми смешни хората които пишат негативни коментари :)Абе хора, това Е БРАЗИЛИЯ !!!Защо не плюете футболистите ни 4е не могат да бият Бразилия?аааа - щото никога няма се класираме на най0елитния турнир за четвърт финал

32

Анонимен

преди 10 години

Радоста, колко и с малко да се задоволябаме, не прикрива факта, че настойката за победа е просто около нулата. Освен това света е така устроен че дали си 3-ти или 33-ти няма голямо значение. Тоест дори по-зле, защото 33-тия не е вложил почти никакви усилия.Коментатора си беше прав, Соколов прати сума ти сервиси в аут и дори не се коригира. Това е обикновенна арогантност, която няма за какво да бъде адмирирана. 3-я сет показа, че можем, но *** го няма никакъв и имено защитата показва това.

31

муспи

преди 10 години

Турция се точи да бие Бразилия на футбол, на финала догодина, естествено ако Бразилия долази дотам, но за това трябвя да бие първо Камерун, а това е невъзможно поради расовото превъзходство на черняците. Освен това ФИФА не допускя турци на световното като опасни ***. Ердоган ще си отмъсти на цяла ФИФА ако не беше повредено голямото му черво.

fallback