33

Анонимен

преди 10 години

Много са ми смешни хората които пишат негативни коментари :)Абе хора, това Е БРАЗИЛИЯ !!!Защо не плюете футболистите ни 4е не могат да бият Бразилия?аааа - щото никога няма се класираме на най0елитния турнир за четвърт финал

32

Анонимен

преди 10 години

Радоста, колко и с малко да се задоволябаме, не прикрива факта, че настойката за победа е просто около нулата. Освен това света е така устроен че дали си 3-ти или 33-ти няма голямо значение. Тоест дори по-зле, защото 33-тия не е вложил почти никакви усилия.Коментатора си беше прав, Соколов прати сума ти сервиси в аут и дори не се коригира. Това е обикновенна арогантност, която няма за какво да бъде адмирирана. 3-я сет показа, че можем, но *** го няма никакъв и имено защитата показва това.

31

муспи

преди 10 години

Турция се точи да бие Бразилия на футбол, на финала догодина, естествено ако Бразилия долази дотам, но за това трябвя да бие първо Камерун, а това е невъзможно поради расовото превъзходство на черняците. Освен това ФИФА не допускя турци на световното като опасни ***. Ердоган ще си отмъсти на цяла ФИФА ако не беше повредено голямото му черво.

30

Анонимен

преди 10 години

АЙДЪНЕ. СПЕЦСЛУЖБИТЕ ТЕ СЛЕДЯТ.

29

факт

преди 10 години

3:0 за Бразилия е мача , в никакъв случай не разваляйте сънят си !

28

Мария

преди 10 години

Успех момчета ! Повярвайте в себе си и ще ги биете ! Повече самочувствие !!!

27

Анонимен

преди 10 години

До АнонименБългарияБразилия 3:2

26

непокиста

преди 10 години

laola1.tv/en/int/volleyball/fivb-/sf2-brazil-bulgaria/video/204-3286-124963.htmlЕй тука пряко от 02:00 часа е мача качеството е много добро !

25

факт

преди 10 години

Българският отбор винаги е играл по успешно срещу Бразилия отколкото срещу руснаците, така че няма нищо лошо в този полуфинал!

24

Анонимен

преди 10 години

Много уважавам волейболния отбор, много добри момчета, добри състезатели, много успехи им пожелавам, но да бъда честна - все нещо не им достига! Не че не са талантливи, но явно нямат психиката за победители. И сега реално ще сме на полуфинал най-вече заради победата на Италия над Аржентина. Надявам се да вземат медал, но мисля, че ще останат четвърти. Стискам им палци и им пожелавам да не се отказват лесно!

23

Браво момчета

преди 10 години

;-)

22

Анонимен

преди 10 години

Мача е в 2 часа бг време дадох ви официалния линк на лигата. Журналистите гледат да си заработят заплатите по лесния път не да ви информират ;-). До 20-ти, по време на мача с Италия имах и такова усещане. Има и тактика, проблема е че това обикновено влиза в конфликт с мотивацията и е много рискована тактика от психологическа гледна точка. Да се надяваме, че поне сега треньора няма психонатиск, че е срещу Италия ;-). Така, че мотивацията за победа ще е на макс.

21

Анонимен

преди 10 години

Да припомния на всички че полуфинал означава - 4 отбора, 4-те най-отбора в Света. Това са Бразили, Русия, Италия и България. България доказва за пореден път, че е голяма волейболна сила. С вас сме Юнаци!

20

Миро

преди 10 години

Да, това с началния час на мача е много интересно. Тук пишете, че е от 3, някъде четох от 2. Вземете се разберете и напишете поне това вярно :)))

19

Анонимен

преди 10 години

До запалянкоЗащо нашите не могат да бият Бразилия?!Отговарям ти кратко- защото са мързеливи!Трима човека са на разстояние от по един метър, и пусната топка пада между тях и всеки чака другия да се наведе, да не е той!? Казвам ти, това са българи не бразилци или канадци!Добри са нашите, но до 4 место, за по-нагоре нямат воля и сили!Иска се да си мъж, а те не са!

18

запалянко

преди 10 години

До 15А знаете ли колко напредна икономиката на Полша например за това време? А ние не стоим на едно място - отиваме надолу! Само волейболът е на висота и за това националите са отборана народа и всички им се радват!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Италия - Русия 3:2

16

упс

преди 10 години

Успех момчета!

15

Анонимен

преди 10 години

Бразилия - България 3:0

14

до 12

преди 10 години

Полша и САЩ станаха европейски и оломпийски шампиони, Сърбия станаха европейски шампион миналата година докато при България няма развитие и даже има отстъпление от трето място при Казийски и Любо Ганев. Мартин Стоев даже стана световен шампион с младежите. Липсва развитие нагоре и напредък в България и Италия вече ги изпреварва.