Милен Радуканов отписа титлата. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов отписа титлата на България, след като обяви днес, че основните цели на "армейците" през този сезон са: обиграване на отбора, изграждане на собствен стил на игра, "червените" да играят все по-добре, налагането на млади момчета и спечелване Купата на България.

Радуканов не включи спечелването на титлата сред приоритетите на ЦСКА и така отписа "армейците" от битката за златните медали. Както е известно, червените изостават на осем точки от Литекс и шест от Левски.

"Трябва да обиграваме отбора, да градим стил, да играем все по-добре, да налагаме млади момчета и да преследваме купата", заяви Радуканов на официалната си пресконференция преди мача с Миньор Перник в неделя.

"С добро представяне можем само да растем и да вървим нагоре. По-често тренираме на базата в Панчарево и заради това тренировките ни са закрити. Като сме на "Армията", ще бъдат открити".

"Видяхме какво се случи с Левски и Лудогорец в последните мачове и за това няма да има никакво подценяване на Миньор Перник в неделя. На лагера в Сливен добре се вложиха всички състезатели. До днес всички се влагат максимално".

"Опитахме се да подобрим някои неща във физическо и тактическо отношение. Уважавам всички противници. Няма смисъл да говорим за мотивация", добави Радуканов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase