Димки по време на мача Ботев - ЦСКА. Снимка: БТА
fallback

Премиерът Бойко Борисов се очаква да седне в ложата на стадион "Локомотив" за дербито на Пловдив. Той е получил покана от "черно-белите".

На официалната трибуна ще бъде и босът на домакините Веселин Марешки.

Пленено знаме пък нажежи до червено обстановката в Пловдив преди дербито между Локо и Ботев. Двете агитки превърнаха града под тепетата в бойно поле.

Ултраси на "черно-белите" докараха до истерия враговете си от Ботев, като им свиха основния флаг за хореографията за мача, който е дълъг над 35 метра.

Те разбили с щанга автомобила, в който било знамето. Крадците обаче били забелязани и фенове на "канарчетата" тръгнали да отмъщават. Те спипали един от участниците в удара -по прякор Манчестъра, и му теглили здрав бой.

Новината за кражбата събра над 100 запалянковци на стадион "Христо Ботев", но полицията успя да ги разпръсне. Мнозина от тях обаче си останаха само с устните обещания, че нямат да правят проблеми и започнаха хайки за ултраси на Локо.
 

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

фенчо

преди 11 години

Абсолютно си прав, брат. Аз ако бях на мястото на техните тартори, дори щях да изнамеря тва гомне, дето го е краднало и щях да го върна флага на тарторите на Ботев. това е феър плей и празник на града. Сега всичко се опорочило. Дано да ги ударите с повече от2 гола разлика

10

Умерен фен

преди 11 години

Дано стане хубав мач и по-добрия да победи. Относно долната кражба - заслужават яко бой тези кретенчета. Нямат чест, достойнство! Т'ва ли е фена на ЛОКО-то?! Ако е така - с празво си заслужават нарицателното име "***".

9

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА УБИТАЦИТЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛУ, КОИТО ПЛЮЯТ ОТБОРИТЕ И ПРЕМИЕРА? ТОВА СА ОТ СОФИЙСКИТЕ АГИТКИ, КОИТО СЪЩОТАКА ЗАРАБОТВАТ И КАТО ШПИЦ БРИГАДИ И ПРОВОКАТОРИ В МЛАДЕЖКИТЕ ФОРМАЦИИ НА ПАРТИИТЕ И ХОДЯТ ПО МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ДА НАСЪСКВАТ ХОРАТА ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ. СЪЩИТЕ ПРОВОКАТОРИ ЗАПАЛИХА НАВРЕМЕТО ПАРТИЙНИЯ ДОМ, ТЕ БЯХА В ДЪНОТО И НА СЪБИТИЯТА ПРЕД ДЖАМИЯТА, СТАНАЛИ СЛЕД УГОВОРКА МЕЖДУ МЛАДЕЖИТЕ НА ДПС И АТАКА.

fallback