11

фенчо

преди 11 години

Абсолютно си прав, брат. Аз ако бях на мястото на техните тартори, дори щях да изнамеря тва гомне, дето го е краднало и щях да го върна флага на тарторите на Ботев. това е феър плей и празник на града. Сега всичко се опорочило. Дано да ги ударите с повече от2 гола разлика

10

Умерен фен

преди 11 години

Дано стане хубав мач и по-добрия да победи. Относно долната кражба - заслужават яко бой тези кретенчета. Нямат чест, достойнство! Т'ва ли е фена на ЛОКО-то?! Ако е така - с празво си заслужават нарицателното име "***".

9

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА УБИТАЦИТЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛУ, КОИТО ПЛЮЯТ ОТБОРИТЕ И ПРЕМИЕРА? ТОВА СА ОТ СОФИЙСКИТЕ АГИТКИ, КОИТО СЪЩОТАКА ЗАРАБОТВАТ И КАТО ШПИЦ БРИГАДИ И ПРОВОКАТОРИ В МЛАДЕЖКИТЕ ФОРМАЦИИ НА ПАРТИИТЕ И ХОДЯТ ПО МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ДА НАСЪСКВАТ ХОРАТА ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ. СЪЩИТЕ ПРОВОКАТОРИ ЗАПАЛИХА НАВРЕМЕТО ПАРТИЙНИЯ ДОМ, ТЕ БЯХА В ДЪНОТО И НА СЪБИТИЯТА ПРЕД ДЖАМИЯТА, СТАНАЛИ СЛЕД УГОВОРКА МЕЖДУ МЛАДЕЖИТЕ НА ДПС И АТАКА.

8

И Топалов

преди 11 години

маймуни на Бойко така да му го налапате че през ушите да ви изтече,до номер 9 ей *** кви ги пишеш мухлио,че чак анонимен *** та ти,.......

7

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали е тиква или мутра, но в България се строи за първи път от трийсет години. Една мутра обикаля и помага на хората, докато политиците не спират да го плюят. Затова гласът ми отива за него.

6

Анонимен

преди 11 години

Най ще се радвам, ако някой мюсюлманин-самоубиец се взриви на стадиона. Хем 2 агитки от *** и ***, хем най-големия български тиквар ще се озоват на 2 метра под земята.

5

акс

преди 11 години

ще се радвам много,ако феновете на двата отбора освиркат бойко-менте супергероя

4

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг, напишете как *** от локумспор 1826 пр.н.е. карат купуващите си билети да им пеят песни на докото за да докажат, че са от *** отбор. Напишете как *** от лайнутджамия ги е страх да не са гости на собствения си терен. Напишете как се дискриминират феновете и не се продават билети на други, освен на коловози. Напишете за отвореното писмо от феновете на Ботев.

3

Анонимен

преди 11 години

Има огромна разлика между ПЛЕНЕНО и ОТКРАДНАТО !!! Пленено ще е ако беше взето с битка, *** от ОТКРАДНАХА от кола !!!

2

Анонимен

преди 11 години

Ами на Тиквата това му е работата!Да ходи на мачлета!Е такова животно като нашия премиер/ с малка буква заради "уважението ми към него/няма нийде по света!

1

БАЧКАТОР

преди 11 години

Даса живи и здрави футболните агитки ,те запалиха цар Киро в Катуница. Буйни момчета са да са живи и здрави !