Снимка: Булфото
fallback

Най-добрият треньор в България за 2011 г. Симеон Щерев със сигурност ще поеме националите по борба на Бразилия.

Офертата е била отпреди месец, като тогава спецът, извел Станка Златева до 2 сребърни медала от последните 2 олимпиади, не дал отговор.

След като обаче го махнаха от поста старши треньор на последния Управителен съвет на федерацията, сърдитият Щерев обявил на бразилците, че ще приеме офертата.

Има голяма вероятност, ако той поеме тима на кариоките, там да преминат и български борци. Изискването на ФИЛА е те да не са се състезавали за България 2 години.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Макето е № 1

преди 11 години

Знам колко тежко е било детството на бат Симо, затова му пожелавам най-искрено, каквото си пожелае това да избере ! Само напред и с Божията помощ !

41

Реалист

преди 11 години

Никой не бяга от хубавато. В БГ 23г политиците /без изключение/ правят геноцид спрямо собственият си народ. Всеки работи за пари и адекватно заплащане. Така че лошо няма. Пожелавам му успех и да създаде нови шампиони. БГ след 20г ще бъде с население 80% на пенсионна възраст и на тези хора няма кой да плати и социални помощи.Така, че тук не ни очаква нищо добро.Който има възможност да се спасява. Тук оправия няма...

40

Макето е № 1

преди 11 години

Българската борба пак ще възвърне своите постижения ! Симеон Щерев, Валентин Йорданов, Валентин Райчев, Боян Радев, Еньо Вълчев, Александър Томов, Рахмат Сукра и много други прославили България на международно ниво ! Те не са *** и няма да убият БЪЛГАРСКОТО! Напук на всяко зло, пак ще оцелеем, защото сме силни и можещи !

fallback