Снимка: Ройтерс

Сезонът за шампиона на Испания Реал Мадрид в първенството не започна по най-добрия начин. Тимът има само една победа в първите четири кръга и се намира в средата на таблицата.

Според най-тиражния европейски вестник "Билд" треньорът на мадридчани Жозе Моуриньо дори вече е избрал своето жертвено агне. Става дума за германския национал Месут Йозил, който играе под обичайното си ниво през тази кампания.

Именно Йозил бе един от двамата футболисти на Реал, сменени още на почивката при загубата като гост срещу Севиля с 0:1 през уикенда.

Германецът с турски корени обаче получи още едно наказание - той беше пратен от наставника да тренира с дубъла на столичани.

Испанските медии са сигурни, че в тазвечершния сблъсък на Реал срещу Манчестър Сити на резервната скамейка ще има гарантирано място за Йозил, който ще отстъпи титулярното си място на Лука Модрич.

"Билд" обаче отбелязва, че напрежението се покачва не само за Йозил, но и за самия Моуриньо. При поражение и срещу Манчестър Сити днес е напълно възможно да се стигне до раздяла между португалеца и "белия балет".

Още новини за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase