Матей Казийски. Снимка: Bulphoto
fallback

Волейболните ни национали постигнаха победа с 3:1 гейма над Германия (25:22, 25:21, 19:25, 25:23) в мач от 3-ия кръг на Група D на турнира от Световната лига, съобщи Gol.bg.

Срещата се игра във Франкфурт, а нашите момчета показаха голяма класа и заслужено стигнаха до успеха в мача.

По този начин волейболистите ни взеха частичен реванш за загубата на полуфиналите в Олимпийската квалификация в София, в която немците ни надвиха.

В зала "Фрапорт Арена" имаше близо 2000 български фенове, които стискаха палци за момчетата на Радостин Стойчев.

Пълното развитие на срещата можете да ридите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

!!!!!

преди 11 години

Това е още един пирон в ковчега на Д.Л. !!!

38

Разбирач:)))

преди 11 години

Честита победа!!! Има или няма значение ще разберем когато се класираме за олимпиадата.Това е 100% сигурно стига тренера да запази състава. Ако не направи това, няма да има усмивки по лицата на играчите. Не е лесно да оставиш Николов на скамейката и да използваш Пенчев по предназначение, но в последните 2 срещи се видя ефекта. Това е реалността независимо от предпочитанията на публика, треньор, ръководство. Пожелавам успех на юнаците и да гледаме здраво мачкане в следващите турнири. ТЕ могат!

37

Мери - до к.45

преди 11 години

Аз не зная германци да разсъждават като нас: този мач е важен и ние ще го спечелим, а другият, и то пред немска публика , е маловажен и можем да го загубим. Дойчо играе на кръв и за чест във всеки мач. Работата е в това,че БГ играчите се стегнаха, доколкото виждам и капитанът Николов не е играл, а Соколов показа класа, таке че победихме! По-често такива победи ,момчета! И покажете, че българските играчи в чужбина милеят за България за разлика от шефовете на БФВ!

fallback