39

!!!!!

преди 12 години

Това е още един пирон в ковчега на Д.Л. !!!

38

Разбирач:)))

преди 12 години

Честита победа!!! Има или няма значение ще разберем когато се класираме за олимпиадата.Това е 100% сигурно стига тренера да запази състава. Ако не направи това, няма да има усмивки по лицата на играчите. Не е лесно да оставиш Николов на скамейката и да използваш Пенчев по предназначение, но в последните 2 срещи се видя ефекта. Това е реалността независимо от предпочитанията на публика, треньор, ръководство. Пожелавам успех на юнаците и да гледаме здраво мачкане в следващите турнири. ТЕ могат!

37

Мери - до к.45

преди 12 години

Аз не зная германци да разсъждават като нас: този мач е важен и ние ще го спечелим, а другият, и то пред немска публика , е маловажен и можем да го загубим. Дойчо играе на кръв и за чест във всеки мач. Работата е в това,че БГ играчите се стегнаха, доколкото виждам и капитанът Николов не е играл, а Соколов показа класа, таке че победихме! По-често такива победи ,момчета! И покажете, че българските играчи в чужбина милеят за България за разлика от шефовете на БФВ!

36

Анонимен

преди 12 години

Много тъпо заглавие от комплексиран "журналист". Германците ни биха, когато трябваше. Абсурдно е да се сравняват двата мача. Единият от беше турнир и изискваше пределна концентрация, която нашите просто не показаха. Другият е практически мач без значение за нашия отбор. Ще бъдат големи, когато почнат да побеждават в напрегнати мачове. А не да си чешем езиците кой не бил издържал;този провалил отбора;онзи го провалил и т.н. Защото не губи този или онзи, а губи отбора!

35

Schsutzstaffel

преди 12 години

Ужасно ме боли главата, ама нищо цяла чанта с неизпита бира намерих до входната врата, какво е ставало и как сме се прибрали от Франкфурт не зная. Браво на ИСТИНСКИТЕ лъвове.

34

Анонимен

преди 12 години

За мен това е добра и позитивна новина, а как става, че мнозинството сте недоволни, не си обяснявам по никакъв начин.Поздравления за момчетата!

33

rument

преди 12 години

41 - убиваш време брат,пиши по публикацията брат,не глупости.Футбола от години се играе само от манекенчета и ***.

32

rument

преди 12 години

За всички които продължават да плюят пичовете от националния,*** извратени,явно не сте докосвали волейболна топка,и не сте били на игрището,и не знаете какво напрежение е,момчетата днес играха страхотно и с хъс,видимо беше.Така че с тъпите коментари от "разбирачи" хайде до тук,запазете ги за футболистите,ъе си ги заслужават.ТОЧКА.

31

Анонимен

преди 12 години

Сладък- сладък, колко да е сладък- все още сме аут от олимпиадата...

30

не се заблуждавам

преди 12 години

Недейте се заблуждава.Ако не си натурализираме поне по едни нападател, посрещач и разпределител...никога няма да сме първи на голямо състезание. Уви.....

29

до 34

преди 12 години

Проблемът с американците е, че даже *** you ти го казват като thank you. Проблемът с българите е точно обратният.

28

до 32

преди 12 години

Бай *** още не е свикнал да уважава играта която се играе от 2 страни, още по-малко противника. Това че президентчето на най-бедната държава в ЕС и най-нещастната в света, е вечно нахилено е друг въпрос.

27

Къде е РоскоМухльото

преди 12 години

Ако Плевнелиев беше в залата щеше да реве,след загубата на Германия :) Като ни биха само той скокна да се радва и да ръкопляска на немците...

26

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че боко и ТЕЛЕвналиев урочасаха нашите момчета и треньора в мача срещу Германия в арена армеец и затова загубихме така позорно... Все някой трябва да е виновен, все пак и тия двамцата празноглавци са най-подходящи!!! смешковци.

25

Марти

преди 12 години

На никой нищо не сме върнали.Това е нормален резултат за мач между тия два отбора.Срещата само показа огромната грешка която допусна Стойчев на мача в София,като извади Казийски и Алексиев едновремнно във третия гейм.Това е.Ако не го беше направил,мача в София си отиваше 3 на 1 за нас и нямаше после да се разиграят цирковете дето станаха.Ама това е,народа го е казал:"Бой и е*бане не се връщат". Дано са си взели поука всички участници в трагикомедията и да се класираме за Лондон.

24

?

преди 12 години

Добре де защо сега може а в София на собствена земя не......Или просто защото Премиерът е помолил да не се излагат повече .....

23

Анонимен

преди 12 години

Какво му е сладкото?Още треперим дали ще се класираме на Олимпиадата! Германците ни опукаха вточно когато не трябваше на срещата за класирането за Лондон 2012.Хубава победа днес настина, но в мач без значение. Тогава винаги бием, но в решителните срещи губим. Нещо като печалната ни история-печелили сме битките на фронта, но сме губили войните!

22

Анонимен

преди 12 години

На волейбол срещу Аржентина, като на футбол срещу Швеция. Дано имат сили момчетата да преодолеят каръка.

21

Анонимен

преди 12 години

Значи можело.

20

Fen 1

преди 12 години

Мног ми е интересно кой дава минуси на БЪЛГАРСКИТЕ КОМЕНТАРИ за победата на момчетата!!!