Левски победи Светкавица със 7:0. Снимка: БТА
fallback

Левски финишира на третото място в класирането и ще играе в Европа през пролетта, след като постигна изключително сладка победа със 7:0 над Светкавица.

Това стана в среща от последния 30-и кръг на "А" група, която се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София.

С хеттрик за Левски се отличи Иван Цветков с попадения в 44-ата, 75-ата и 84-ата минута. Останалите голове бяха дело на Гаджев, Калво, Рамос и Диамутен съответно в 18-ата, 41-ата, 62-ата и 64-ата минути.

След този сблъсък левскарите финишираха на 3-ото място в класирането с 62 точки в актива си.

Светкавица пък завърши на последното място с 8 точки и ще играе в "Б" група от следващия сезон.

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

фен

преди 12 години

Големи яйца.Като това на Папата.Всички отбори от първите места са собственици на МУТРИ.Та спорът кой е по голяма мутра ли е ?

23

ЦСКА-Евроидиот

преди 12 години

ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

22

ДАНО...

преди 12 години

Тройчо треньор до живот на ЦСКА. ЦСКА - вечната калъфка...

fallback