Стоичков едва ли ще остави Литекс. Снимка: Булфото
fallback

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков и бившият селекционер на националния отбор Лотар Матеус са сред вариантите за нов треньор на южноафриканския Орландо Пайрътс.

Ръководството на клуба освободи досегашния треньор Хулио Леал и в момента се търси достоен негов заместник.

Стоичков вече има опит като треньор в ЮАР. Той остави много добро впечатление по време на престоя си в Мамелъди Съндаунс.

Според медиите в африканската страна и Лотар Матеус също има сериозни шансове да поеме Орландо Пайрътс.

Другото име, което се спряга за овакантения пост, е това на Ерве Ренар. В момента той е национален селекционер на Замбия, която спечели турнира за Купата на Африканските нации.

Едва ли обаче Камата ще зареже работата си в Литекс точно в този момент по средата на полусезона, за да хукне към Южна Африка.

На Литекс му предстоят отговорни мачове. Оранжевите ще играя полуфинал за Купата на България, освен това се намират и в серия от отлични мачове за първенството

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

България

преди 12 години

Г-н Стойчков,за какво ви са още парички при положение,че си играете с солидни сумички под масата. А тези спекулаций,къде ще ходи или какво ще прави мен това не ме интересува. Аз не знам да не би Стойчков да реши накрая да стане трениьор на Шумен,кой знае може тази мълва да достигне в Италия дори :D

14

Ам ам

преди 12 години

Няма лошо да отиде там , а пък ако вземе със себе си и дъщеричката просто ще е супер

13

мдаа

преди 12 години

Хората написаха,че клуба търси достоен заместник на досегашния треньор.И не разбирам тогава защо спрягат името на Стоичков?

fallback