Да се търси коренът на проблемите в ЦСКА откакто "Титаните" взеха властта, май ще отнеме повече време, отколкото да се разкрият всички поръчкови убийства в България, събрани накуп.

ЦСКА се нуждае от действия и то генерални, като това с назначаването на Спас Джевизов за шеф на ДЮШ, който определено ще вдигне на крака школата.

Едно от малкото похвални решения на "гърнето" и "праховеца", защото от действията на досегашните управници на "армейската" школа на всички им дойде до гуша и с връщането на легендата Джевизов неминуемо ще се завърнат и шампионските успехи.

Само адмирации заслужава това действие на "титаните", но пък те трябва да се замислят най-сетне върху собственото си поведение и управление. Проблемът с базите и юношеския футбол на "армейците" не е мръднал на сантиметър напред.

За повече от 3 години новата власт още не може да задвижи почти никаква дейност в клуба.

На шефския пост Спас ще замени бившия си съотборник в тима от "Борисовата градина" Георги Велинов. Името на Джони бе свързано с редица скандали през последната година, което явно е накарало собствениците на тима да потърсят промяна.

За последно 56-годишният доайен Джевизов беше спортно-техническият директор на Чавдар Етрополе, а преди това пак бе шеф на ДЮШ в ЦСКА и носеше постоянно шампионски медали от републикански първенства и от купи на България.

Прочетете целия анализ в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase