Снимка: Reuters
fallback

Манчестър Юнайтед започна новата 2012 година така, както завърши старата - със загуба. "Червените дяволи" бяха победени с класическото 3:0 от Нюкасъл на "Спортс Дайрект Арина" в мач от 20-я кръг на английската Висша Лига.

Резултатът бе открит в средата на първото полувреме след страхотно изпълнение на Демба Ба. Две минути след почивката пък Йоан Кабай вкара страхотен пряк свободен удар. В самия край на мача недоразумение между вратаря Линдегаард и защитника Фил Джоунс доведе до лек трети гол.

Резултатът можеше да е дори още по-голям, ако съдията бе отсъдил и чиста дузпа за Нюкасъл.

Димитър Бербатов излезе като титуляр, но този път не успя да помогне с нищо на своя отбор. Още по-слаб бе Уейн Руни, който се завърна в състава.

Загубата не позволи на "Червените дяволи" да изравнят по точки лидера Манчестър Сити, който вече има 3 чисти точки аванс.

Прочетете подробности за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

муспи

преди 12 години

Ако сър Алекс се пенсионира, Барби става свободен агент. Лече проявява интерес към него, Стоичков е бил на мача в Нюкясъл, командировка естествено, не на свои разноски. Пенев иска да го види в национала. Бербатов обаче иска много пари и не е изключено да се оттегли от футбола, за да се съсредоточи върфу филантропен бизнес в Македония.

34

Анонимен

преди 12 години

Едвам успях да изгледам първото полувреме и беше ясно, че Мановете ще паднат или ще направят равен, за това си и легнах. На сутринта видях, че мача е завършил 3:0 !!! Големи свраките, ей! И черни при това!

33

Гого

преди 12 години

Най-много ме изнерви втория гол на Нюкясъл.Голът беше перфектен евала на това момче Кабай,ядосах се като видях стената на Ман.Юн какво направи.Проблема е,че нищо не направи,ама нищо.Забележете къде минава топката при удара,каква е реакцията на стената и ще разберете кой е виновен за втория гол.Вижте на повторението кой стои от външната страна на стената и каква му е реакцията при удара.Просто не мога да си представя,че играч,който струва 30+млн.лири може да направи такова нещо.

fallback