Снимка: Архив Булфото
fallback

Джипът на футболиста на ЦСКА Иван Бандаловски е изгорял снощи, съобщи "Канал 3". Бандата беше на Националния стадион "Васил Левски" по време на вечното дерби с Левски (1:0), но не взе участие поради контузия.

Oще по темата

Самият инцидент е станал, докато той не е бил в дома си в столичния квартал „Хаджи Димитър”, някъде около 22.30 часа на 28 октомври.

Автомобилът на бранителя на "червените" е марка Мерцедес и е унищожен напълно. На мястото на събитието са пристигнали полицаи, които са извършили необходимите процедури.

Самият Бандаловски е невредим. Споделяйки за случилото се, той обясни, че според него става дума за вендета от страна на гневни фенове на Левски, ядосани от загубата на своя тим.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Галя

преди 12 години

Не виждам за какво им плащат заплати на футболистите като няма нито един свестен.С по два леви крака са и нищо не правят на терена.

26

Анонимен

преди 12 години

Казвате, че ви боли фара, ама искате да се качите и вие на такъв, нали? Да, ама се качвате всеки ден на живота на х*я, затова злобеете. Карайте си 20-годишните коли и не гледайте в чуждите паници

25

Анонимен

преди 12 години

Тия го удариха само на яки заплати, яки джипове,яки и никакъв СПОРТ!!!!!!!!!!!!

fallback