Снимка: Bulgaria ON AIR

След почивка от половин година Драгомир Петров се завръща на ринга на SENSHI 22. Този сблъсък ще е едно от водещите събития на SENSHI 22, когато галата се завърне на плажа в курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена". В предаването “България сутрин” Петров каза, че не е спирал да тренира, въпреки че последният му мач беше през февруари.

"Дадох си около 1-2 седмици почивка и с моя екип продължихме работа. Променихме доста неща, наблегнах на кондиционните тренировки. Технически променихме доста неща. Смятам, че ще дам най-доброто от себе си", сподели боецът в "България сутрин".

Спортистът каза, че ще бъде на ринга на 6 юли. Ще заложи на своя стил на игра и ще се опита да доминира.

“Очакванията от всички към мен са доста големи, напрежението е доста голямо, но това ме мотивира повече", коментира той за Bulgaria ON AIR.

По негови думи загубите дават уроци за грешките и за нещата, които трябва да се променят в тактиката.

"Много съм отдаден. Бях натрупал доста победи и може би последната загуба трябваше да дойде, за да променя някои неща. Даде ми доста голям заряд тази загуба, доста неща съм променил. Наистина загубите дават много. Разбираш кои са хората до теб, кои те подкрепят. И кои неща трябва да промениш", допълни Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase