Снимка: Reuters
fallback

Уелс се оказа поредният национален отбор разнебитил "лъвчетата" на България и след 1:0 на стадион "Васил Левски" ни прати официално на дъното в Група "G" в края на тези евроквалификации.

Най-красноречиви и обективни за пародията наречена "национален отбор на България по футбол" са феновете, които бойкотираха срещата и на стадиона имаше около 700 зрители, повечето от които подкрепяха гостите.

Българите тотално бяха смачкани от гостите, които правеха каквото си искат на терена и на моменти се подиграваха с неадекватните национали на Михаил Мадански.

"Лъвчетата" ни изпадаха в комични ситуации, като най-дейни в това отношение бяха защитниците ни, които получаваха схващания в кръстовете от финтовете на Гарет Бейл.

В атака пък нямаха никаква идея, а дори и Христо Йовов би завидял на Валери Божинов за изцепката му в края на мача. Единственото попадение в срещата пък заби звездата на Уелс - Гарет Бейл, в края на първото полувреме.
 

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

203

до 151 национала

преди 12 години

В коя чужбина ще ходиш ти бе ***,те каракинда никъде не играят вече,а и никъде не вземат играчи които са с патерици вместо крака,ти не те зная кой си но си много тъпо *** ако имаше мозък вместо въздух в кратуната ти може и да разбереш от коя страна се рита топката,но ти вместо кратуна имаш шамандура на раменете си радвай се че не те зная кой си иначе ще те помета като те срещна *** недоносен,*** да *** и ***.

202

eve1

преди 12 години

Призовавам да се закрие БФС!Никаква полза от него,там са на службица разни трътльовци,които само лапат тлъсти заплати от скромния ни държавен бюджет.Спокойно професионалната лига може да управлява вътрешното ни първенство.

201

Национула

преди 12 години

Досущ като държавата, дето им плаща пари....Всичко е загубено!

fallback